NVIDIA'nın stoğu ne zaman toparlanır?

nemesis00

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı almak için uzun zamandır bekliyordum, 2060 Super almaya karar verip bilgisayarı açtığımda ekran kartını bulamadım yok. Hiçbir yerde yok. AMD tarafına baktım, korktum 3000 serisine bakıyorum, beni aşıyor. Oyun oynamak isteyen ben ne yapacağım? Asıl sorum stoklar kendine gelirse fiyatlar toparlanır mı? Ayrıyeten 2060 gibi modellere de stok gelir mi?

Hocam ben de 2060 almak istedim fakat yok piyasada. AMD MSI RT 5600 XT Gaming MX aldım 2909 TL'ye indirimde.
RTX 2060 maksimum 3000 TL eder.
Size de 5600 öneririm çoğu oyunda daha iyi performans gösteriyor RTX 2060'dan.

AMD'ye bakıp neden korktun üstat? Bu arada Akakçe gibi sitelerden bakabilirsin var, son stoklar olduğundan pahalı olabilir tabii illaki alternatifi vardır.

AMD'ye bakıp neden korktun üstat? Bu arada Akakçe gibi sitelerden bakabilirsin var, son stoklar olduğundan pahalı olabilir tabii illaki alternatifi vardır.

Şefim kullananların yarısı sorunlarından bahsediyor diğer yarısı ise sorun yaşamadım diyor. Bir belirsizlik söz konusu bu da beni korkutuyor.

Hocam ben de 2060 almak istedim fakat yok piyasada. AMD MSI RT 5600 XT Gaming MX aldım 2909 TL'ye indirimde.
RTX 2060 maksimum 3000 TL eder.
Size de 5600 öneririm çoğu oyunda daha iyi performans gösteriyor RTX 2060'dan.

Hocam sorunlarından bahsederlerken ağzım açık okuyorum yazılanları oyun oynamak için bu kadar çileye katlanabilir miyim diye soruyorum kendime.

Şu anlık hiç sızıntıya denk gelmedim. Bir şey diyemeyeceğim.

Peki beklemek benim açımdan mantıklı mı en azından Şubat'a kadar?

3060 beklemek mantıklı olabilir ancak bütçe önemli. Çok dikkatli takip etmelisiniz, çıktığı anda almak en avantajlısı olabilir.

3060 beklemek mantıklı olabilir ancak bütçe önemli. Çok dikkatli takip etmelisiniz, çıktığı anda almak en avantajlısı olabilir.

Hangi marka model diye arafta kalıyorum o zaman da araştırayım derken stoklar bitiyor. MSI tarafında Ventus var Armor var çok kafa karıştırıyor.

Hangi marka model diye arafta kalıyorum o zaman da araştırayım derken stoklar bitiyor. MSI tarafında Ventus var Armor var çok kafa karıştırıyor.

Markaya para vermeyin. Kesinlikle almadan önce incelemelere bakın, erken almanın riski modelde kronik sorun olabilmesi. Zotac 3060 Ti Twin Edge OC’ye sahibim. Bu markayı çoğu kişi sevmez ismi garip geldiği için. Ancak stabilite olarak gayet iyi. Daha ünlü bir marka tercih etsem diğer parçalardan çok kısmam gerekecekti, böyle durumlarda da sistemde dengesizlikler olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı