NVMe SSD Tavsiyesi

77874

Megapat
Öncelikle merhabalar, şu an kullandığım dizüstü bilgisayarım için M2 NMVe SSD arıyorum fakat çok fazla seçenek var ve hangi kapasitede bir SSD almam gerektiğini bilmiyorum. SDD'ye Windows ve gerekli ofis programlarımı kurup 1-2 tane küçük boyutlu oyun kurmayı düşünüyorum. Bu şartlar ele alındığında 200-250 TL fiyatlarında bana sıkıntı uzun vadede (4 Yıl) sıkıntı çıkarmayacak güvenilir bir SSD önermenizi rica edeceğim. Ayrıca elimdeki Dell Inspiron 3585 dizüstü bilgisayarımın NVMe desteği var mıdır? İyi forumlar diliyorum ve şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Adata SX6000 128GB 1800MB-600MB/s M.2 PCIe NVMe SSD Fiyatı Ararken bu SSD ile karşılaşmıştım 215 civarlarında cüzi bir fiyatı var ama ne kadar güvenilir bilemiyorum.

Aliexpress çok güven vermiyor bu tip şeylerde. Mümkünse güvenilir bir marka tercih etmek istiyorum. Yine de teşekkürler.

Bu ürünü ve Adata'nın ürünlerini tavsiye etmiyorum. Bu üründen almıştım ben de. Hatalı ürün çıktı. Mavi ekran verdiriyordu bilgisayara. Garanti servisi iade aldı sonra. Bu olay benim şanssızlığım tabi ki her üründe hata yoktur belki ama bu şanssızlığımdan bağımsız olarak bir yorum daha; Adata SSD yazılımı da çok ilkel, SSD ToolBox idi galiba adı. Arayüz falan 2000'lerin başındaymışız gibi hissettiriyor. Firmware güncellemesi için diski formatlamak falan istiyordu. Başka ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Sosyaldeki Adata güzellemelerine güvenerek almıştım ama pek başarılı olmamıştı benim açımdan konuşursam.

Bu ürünü ve Adata'nın ürünlerini tavsiye etmiyorum. Bu üründen almıştım ben de. Hatalı ürün çıktı. Mavi ekran verdiriyordu bilgisayara. Garanti servisi iade aldı sonra. Bu olay benim şanssızlığım tabi ki her üründe hata yoktur belki ama bu şanssızlığımdan bağımsız olarak bir yorum daha; Adata SSD yazılımı da çok ilkel, SSD ToolBox idi galiba adı. Arayüz falan 2000'lerin başındaymışız gibi hissettiriyor. Firmware güncellemesi için diski formatlamak falan istiyordu. Başka ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim.

Sosyaldeki Adata güzellemelerine güvenerek almıştım ama pek başarılı olmamıştı benim açımdan konuşursam.
Öncelikle bilgilendirmen için teşekkür ediyorum. Firmware olarak konuşmak gerekirse diski formatlamak benim için pek sıkıntı olmaz 6 ayda bir temiz bir Windows kurulumu yapıyorum o yüzden pek sıkıntılı bir iş değil. Asıl önemli olanı kağıt üzerinde yazan performansı alıp uzun süre götürmesi. Bu arada Samsung M2 SSD'lere bakıyorum neden bu kadar uçuk bir fiyat farkı var? Ve bu fiyat farkına değer mi? Ona göre ekstra bir bütçe ayırıp Samsung tercih edebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı