NZXT 750W PSU iade edilir mi?

N3ver

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, NZXT C750 modelini yeni aldım. Tek kablodan 16 pin çıkışı varmış, bunu alırken fark etmedim. Ekran kartım 5070 (Asus Prime 3 fan). Bazı konularda sorun olacağını, bazı konularda ise bu watt değerlerini karşılayabileceğini yazıyor. Sizce bu durum nasıl? İade etmeli miyim veya iade alırlar mı? Ekstra olarak undervolt yapmamı onerir misiniz ?

Son düzenleme:
Merhaba, NZXT C750 modelini yeni aldım. Tek kablodan 16 pin çıkışı varmış, bunu alırken fark etmedim. Ekran kartım 5070 (ASUS Prime 3 fan). Bazı konularda sorun olacağını, bazı konularda ise bu watt değerlerini karşılayabileceğini yazıyor. Sizce bu durum nasıl? İade etmeli miyim veya iade alırlar mı? Ekstra olarak undervolt yapmamı önerir misiniz?

Kendi sitelerinde RTX 3070'e kadar besleyebiliyor yazmışlar. 3070 de 220W çekiyor. Muhtemelen sıkıntı olmaz. Ama net bir cevap verebilmek zor.

1751476025490.png

Nvidia App kısmından maksimum gücü %90 kısmına çektim.(Ne kadar doğru bi karar bilemiyorum). Ekran kartı tam kullanımda alttaki verileri veriyor. Uzay montaj sistem.
Ekran görüntüsü 2025-07-03 193420.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı