NZXT H500 vs Corsair 275R

MaxCreed

Decapat
Sizce hangisi daha iyidir hava akışı vs.?

Son düzenleyen: Moderatör:
P350X, H500, CM H500, 275R benzer kasalar. Hepsi iyi. Hava akışı olarak NZXT H500, P350X'ten biraz daha iyiydi. 275R ve H500 benzer kasa. Cooler Master H500'ü de inceleyin derim. NZXT H500 2 fan ile geliyor ve kaliteli fanlar. Aynı şekilde 275R'de 2 fanla geliyordu sanırım. Phanteks P350X alacaksanız fan takviyesi gerekli. Cooler Master H500 ise Türkiye'de satılmıyor ama Newegg, Nanokatalog gibi sitelerden bulabiliyorsun. O kasa ise içinde ön tarafında 2 adet 200mm fan bulunduruyor. Arkada ise egzoz vardı sanırım. Önü, üstü mesh bu arada.

Cooler Master H500 almak istemiyorum.
Teşekkür ederim.
Yardım eden yok mu ?

Son düzenleme:
Ben de Corsair 275R alacağım. Yarın ya da pazartesi günü siparişi veriyorum. Corsair in görüntüsü daha hoşuma gitti NZXT ye nazaran. Ben de NZXT H500i alacaktım. Ama Corsair 275R yi görünce daha çok hoşuma gitti. NZXT ye göre köşeleri yumuşak. NZXT çok köşeli. Zevkine kalmış. Her iki kasa da çok güzel. Gözüne hangisi güzel görünüyorsa onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…