EgenTO Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B550M AORUS ELITE Ekran Kart: AMD Radeon RX 580 1366 MHz 8 Go İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 Ram:Corsair Vengeance RGB PRO (4x8) 32 GB Güç kaynağı: MSI MAG A550BN Sdd: Crucial P3 1TB Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, NZXT H7 Flow almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir kasa alınır mı ve hava sirkülasyonu iyi midir?
Merhaba, NZXT H7 Flow almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir kasa alınır mı ve hava sirkülasyonu iyi midir?
A alidurmaz Hectopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 EgenTO dedi: Merhaba, NZXT H7 Flow almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir kasa alınır mı ve hava sirkülasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... merhaba ben daha 2 gün önce aldım çok güzel geniş ve ferah tavsiye ederim
EgenTO dedi: Merhaba, NZXT H7 Flow almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir kasa alınır mı ve hava sirkülasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... merhaba ben daha 2 gün önce aldım çok güzel geniş ve ferah tavsiye ederim