NZXT Hue+ İncelemesi

Kasa 25 saatte geldi evime.
Rahatsız ediyorum ama kasayı sipariş verdiğinizde coraxalpha mıydı ipt telecom muydu ?
Bugün kargoya verileceğini söylemişlerdi fakat sitede kargolandı yazmıyor hala sipariş bekleniyor yazıyor.

Rahatsız ediyorum ama kasayı sipariş verdiğinizde coraxalpha mıydı ipt telecom muydu ?
Bugün kargoya verileceğini söylemişlerdi fakat sitede kargolandı yazmıyor hala sipariş bekleniyor yazıyor.
İPT idi. Corax olduktan sonra Hue+ aldım mesajlarıma cevap vermeleri dışında hizmetten memnun kalmadım. Güya aynı firma sadece ismi değişik. Bilmiyorum...

Güle güle kullanın. Benim de ufak bir incelemem mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar,Bugün Hue+ kargo ile elime ulaştı.Kurulumunu yaptım.Yalnız sorun audio yu açınca herhangi bir müzikte ledler yanmıyor.Sizde de bu sorun var mı ? Şuan son sürüm cam yazılımı kurulu

Merhabalar,Bugün Hue+ kargo ile elime ulaştı.Kurulumunu yaptım.Yalnız sorun audio yu açınca herhangi bir müzikte ledler yanmıyor.Sizde de bu sorun var mı ? Şuan son sürüm cam yazılımı kurulu
Ben son sürümü kullanmıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadığım bir sürümü var ve hep onu kullanıyorum. Müzik olayını ise aldığımda denemiştim ve hatırladığım kadarı ile çok yüksek ses olmadığı zaman tam algılayamıyor ve 1-2 tane led yanıyordu sadece. Zaten audio beta. Biraz sıkıntılı yani müzik olayı. Boş vaktim olur ve unutmazsam tekrar dener sonuçlarını yazarım ama.

Merhaba
Ürünü nereden aldınız ?
Satılan Hue + 140mm fanlı ürünlerde 4 adet led şerit veriliyor mu ?

Merhaba
Ürünü nereden aldınız ?
Satılan Hue + 140mm fanlı ürünlerde 4 adet led şerit veriliyor mu ?

Aldığım yeri yazmıştım önceki postlarda bulabilirsin, sürekli tekrarlamayalım hoş olmayabilir. Bu fanlı olan ürünle ilgili bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…