Çözüldü NZXT kasa fanlarının RGB'si çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostOps

Decipat
Makaleler
1
NZXT H9 Elite kasam var, içinde toplamda 7 fan bulunuyor; bunların 6 tanesi RGB. Ancak bir sorunla karşılaşıyorum: RGB aydınlatmayı NZXT'nin yazılımıyla kontrol edemiyorum. Yazılım fanları algılamıyor. Anakartımın USB portuna bağlayarak denememe rağmen yine de çalışmadı.

RGB kontrolünü düzeltmeye çalışırken alt fanlar yanıyor, yan fanlar ise yanmıyor veya tam tersi oluyor. Yazılım sadece 3 fanı algılıyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı. Ayrıca anakartımda yeterli USB portu yok. 4 tane porta ihtiyacım varken, sadece 3 port mevcut.

Pompa aydınlatmasını çıkarıp 2. bir kontrolcü bağlamayı denedim fakat bu yöntemle de çalışmadı. Sonrasında fanları anakartın fan portlarına bağladım ama yine sonuç alamadım. Sorunun nerede olduğunu bir türlü anlayamıyorum.

Çözüm
Sorunu çözdüm, çok oldu. Kasa kontrolcüsü bozuktu, ben de e-mail attım. Amerika’dan bana yedek parça gönderdiler.
Çoklayıcı alman gerekiyor olabilir ve kasa ile birlikte gelmiyor. Ben H9 Elite kasayı yeni topladım toplamda 13 adet fan bağlı kasaya. Aynı sorunu yaşadım bazı fanlar algılanmadı, hub alıp bağladım sorunum çözüldü.
Uygulaması ücretli değil.

İndirip kullanabilirsin.
613n4mOujXL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Uygulaması değil. Fanları bağlayabileceğim yeterli hub çıkıyor mu kasadan? Yoksa 9 fan olduğu için bu çoklayıcıyı almam gerekli mi?

Eki Görüntüle 2384716

Uygulaması değil. Fanları bağlayabileceğim yeterli hub çıkıyor mu kasadan? Yoksa 9 fan olduğu için bu çoklayıcıyı almam gerekli mi?

Çoklayıcı alman gerekiyor olabilir ve kasa ile birlikte gelmiyor. Ben H9 Elite kasayı yeni topladım toplamda 13 adet fan bağlı kasaya. Aynı sorunu yaşadım bazı fanlar algılanmadı, hub alıp bağladım sorunum çözüldü.

Sorunu çözdüm, çok oldu. Kasa kontrolcüsü bozuktu, ben de e-mail attım. Amerika’dan bana yedek parça gönderdiler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı