NZXT Kraken X61 Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. İşlemci için sıvı soğutma almaya karar verdim. Yabancı forumlarda NZXT'yi çok övüyorlar. Sizce bu soğutucu nasıl? Fanlarını değiştireceğim aldıktan sonra zaten.
Amazon.com: NZXT Technologies Kraken X61 280mm All-in-One Liquid Cooling System RL-KRX61-01: Electronics
@JaroxJamaica @Mikail Fidan

@Recep Baltaş Yeni konu açmak istemedim konu kirliliği olmasın diye sizi etiketleyeyim dedim cevap alamadım çünkü. Stok fan kullanıyorum şu anda.

Sanırım NZXT Technopat ta bilinmiyor.

NZXT bence en az Cooler Master kadar kaliteli bir firma. NZXT'nin sıvı soğutması nasıl bilmiyorum fakat NZXT'nin çok güzel kasaları var.
Intel i7 4790k 4.6 Ghz ile sıcaklık dereceleri mevcut. Bu video fikir edinmene yardımcı olacaktır. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdiden hayırlı olsun. Alınca sıcaklık değerlerini paylaşırsan çok güzel olur. Başkaları da fikir edinmiş olur.

Konuyu hortlattım ama, @Mehmet Ö. bende bu soğutucuyu almaya karar verdim, sen aldın mı ? Aldıysan nasıl ? Bilgi verebilir misin ? Özel mesaj yazamadım nedense.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben x61 kraken kullaniyorum. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Diger markalari kullanmadim hic kiyaslama yapamam ama Nzxt markasini severim, herhangi bir problemi yok.

Güzel bir soğutucu. Zaten hiç tecrübesi olmayan biri bile baksa kullanıcı yorumlarından çok iyi bir marka olduğunu anlar. Fakat biraz abartı olarak görüyorum İ5 4690K için. :) Konu sahibi konuyu terk ettiği için kilitliyorum. Bu konu hakkında sorusu olan yeni konu açabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı