Dostlar bundan once bir konu acmistim sogutucumda sorun var diye. Sonuç olarak bende sogutucumu degistirme karari aldim lakin bu Be Quiet'in modellerindeki Pro farki cok var mi? Normalini almaya kalkissam fark eder mi?
Hocam yurt disinda yasiyorum ve pek de secenegim yok aslinda aldigim yerden degistirilmesini talep edecegim tabii oyle bir olasiligim olursa. O yuzden simdiden ogrenmek istedim.
Hocam yurt disinda yasiyorum ve pek de secenegim yok aslinda aldigim yerden degistirilmesini talep edecegim tabii oyle bir olasiligim olursa. O yuzden simdiden ogrenmek istedim.
Burada fiyat ve ihtiyaç gibi iki temel etmen var. Mevcut işlemciniz için standart bir kule tipi soğutucu yeterli gelir. Bu açıdan Dark Rock 4 alınabilir. Eğer ileride işlemci yükseltirim diyorsanız Dark Rock Pro 4 düşünülebilir. He ikisi arasındaki fiyat farkı önemsizse direkt Dark Rock Pro 4'e yönelebilirsiniz.
Burada fiyat ve ihtiyaç gibi iki temel etmen var. Mevcut işlemciniz için standart bir kule tipi soğutucu yeterli gelir. Bu açıdan Dark rock 4 alınabilir. Eğer ileride işlemci yükseltirim diyorsanız Dark rock Pro 4 düşünülebilir. He ikisi arasındaki fiyat farkı önemsizse direkt Dark rock Pro 4'e yönelebilirsiniz.