NZXT N7 B550 anakart incelemesi - Görsel diyagramlar ile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
$230 MSRP
Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş fakat RAM konusunda hata yapmışsınız sanırım 128 GB değil 64 GB olacaktı.
Görüşün için teşekkür ederim, 4x32GB olarak 128GB belleğe destek vermekte. Aşağıdaki kaynakta "Memory" kısmında bu şekilde bilgi verilmiş.

Görüşün için teşekkür ederim Evet NZXT yeni giren bir firma, Z370 serisinde ECS partnerliği ile girdi, sonradan ASRock ile çalışmaya başladı.
Görüşün için teşekkür ederim Yeni üye olsam da aslında pek yeni değilim, birkaç aydır göz ucuyla takip ediyorum.
Yahu şu duruşa bakın çok güzel ya! Sunucu ve Workstation alanında anakart üretiyor mu NZXT?
Direkt olarak ürünleri yok; Z370, Z390, Z490, B550 çipsetlerde ürün sunmaktalar.

Son düzenleme:
Tekli 32 GB RAM olduğunu ilk defa duyuyorum.
Yapmayın hocam, hangi çağdayız?

Ülkemizde sayısı fazla değil ancak yurtdışında fazlasıyla bulunuyorlar.
Ki bana kalırsa 1x64 GB RAM olmalı. (Tekli var ancak ECC RAM'ler, yani bu konuda bayağı bir kıtlık söz konusu)

Ki bana kalırsa 1x64 GB RAM olmalı. (Tekli var ancak ECC RAM'ler, yani bu konuda bayağı bir kıtlık söz konusu)
Hocam 64'lüklerde çipleri zar zor sığdırıyorlar diye biliyorum.
Kullanacaklar da aşırı sınırlı olacağı için kıtlık normal bence, attıklarınız kadar 32 bile beklemezdim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…