NZXT S340 kasasınin üst tarafina corsair h110i v2 sığar mı ?

ismail42060

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Başlıkta belirttigim gibi Nzkt s340 almayi düşünüyorum üstüne 240'lık radyatör takabilecegimi merak ediyorum bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca kasanın ön kısmına takılıyor ama hava akımını daha sağlıklı olmasını istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın ön bloğuna tabiki yerleştirebilirsiniz ama estetik açıdan kötü durmaz mı sizce?
Gerçi kasada pek bir opsiyon sunulmamış o yüzden mecbur ön tarafa yerleştiriyorsunuz. Üstte sadece 140'lık havalandırma boşluğu bulunmakta. Eğer olursa ön üst bloğa, hortum üste gelecek şekilde yerleştirme şansınız varsa hortumu üstten kelepçeleyerek, estetik açıdan iyi bir görsellik oluşacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kasayı modifiye ederim diyorsan, el becerine göre takılabilir. Ancak, hava akımı konusunda endişelenmen yersiz. Zaten işlemciyi soğutacak olan radyatör, tahliyesi de çift fanla sağlanıyor püfür püfür eser o kasanın içi.

Bu arada kapalı devre radyatör ile uğraşmaya gelmez. Estetik bir görüntü oluşturuyum derken şöyle bir sorun yaşabilirsin :) Kemal Sunal Davaro Hortum Kıble Sahnesi - Loop Youtube Videos

Bilgilendirmeden dolayi herkeze teşekkur ederim. Kasaya bi sıkıntı yaratamamak için farklı opsiyonlar yönelmiş durumdayım sağ olun. Aklımda corsair carbide air 540 var.

Sanalmarketim sitesinde Corsair 400 C var. Türkiye'de pek yok o kasa ondan site verdim. O kasa da iyidir bi bak derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı