Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Topladığım bu bilgisayarda görünüş benim için çok önemli. Yani ucuz olsun diye gidip de hoşuma gitmeyen bir kasa almam. Bu yüzden bayağı zamandır kasa arayışındayım. Bayağı önce DARK N10 adlı kasayı buldum iyi, güzel 5 adet fanı var fakat tasarımı hoşuma gitmedi. Başka kasalara bakmaya başladım ama bu fiyata 5 fan falan iyi dedim öyle kaldı ama hala kasa arayışındaydım. İşte 2-3 gün önce NZXT S340 adlı kasayı buldum tasarımı çok ama çok hoşuma gitti kablo saklama vs. bir sürü özelliği var ama dediklerine göre " Aşırı Kaliteli " 2 adet fanı bulunuyor. Kalitesi her yönden belli videolardan falan ama 2 adet fan deyince sorun olur mu diye aklıma takılmadı değil. Farkındayım çok uzattım ama merakımın giderilmesi için detaylı anlatıyorum. Konu başlığında yazdığı gibi siz olsanız bu iki kasa arasından hangisini tercih ederdiniz ? NZXT S340'da 2 adet, DARK N10'da 5 adet fan var bu sorun yaratır mı ? Peki diyelim NZXT S340'da karar kıldım. Sizce hangi rengi tercih edeyim ? Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ediyorum. Yorumlarınız benim için önemli lütfen uzun olsa da bakın. İyi günler diliyorum.
Renk tercihi tamamen kasanın kalanında kullanacağın parçalara uyumuyla alakalı. Beyaz alıp siyah beyaz bir kombinasyon da oluşturabilirsin; siyah kırmızı alıp o renklerde bir kombinasyon da yapabilirsin.
Fan sayısı bir sıkıntı çıkarmaz; ancak içim rahat etmez dersen 2 tane fan alıp s340'ın önüne monte edebilirsin.