O.C için MSI A68HM-E33 V2 vs Asus A68HM-K

fromthe80s

Kilopat
Merhabalar ben uygun fiyatlı fm2+ anakart almayı düşünüyorum. Technopat'ın sistem toplama önerilerinde gördüğüm MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2 anakarta karar vermiştim. Fiyatı uygun ve benim için yeterliydi ama araştırma yaparken OC menüsünde sadece 65w TDP değeri olan işlemcilerin O.C olabildiğini gördüm yani 95 w TDP değeri olan A10 A8 veya x4 860k gibi k ibareli çarpan kilidi açık hiç bir AMD işlemciyi O.C yapamıyoruz. Dolayısıyla çarpan kilidini açık olması bir şey ifade etmiyor. Ben de uygun fiyatlı başka bi anakart bakmaya karar verdim. ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ aynı chipsetli bu anakartı gördüm bunda da aynı sorunu yaşar mıyız? Kullanan ya da bilgisi olana arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
İki kartın da linki:

MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart

ASUS A68HM-K AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) DVI&VGA Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart
ben Msı kullanıcısıyım 2400 Mhz ye rahatlıkla (OC) İşlemcinde aynı keza yapabilirsin diğerinde hdmı girişi mevcut değil yani (OC) yapıcam diyede bazı şeyleri göz ardı etme mesela

Ekran kartsız kullanıcaksan apu işlemci al ve Msi al çünki hdmi özelliği var SFC Teknolojisi var

eğerki x4 lerden alıcam ve ekran kartım olucak diyorsan ikisinden biri alabilirsin ikiside güncel anakartlar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı