O kız ile nasıl tanışabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünmek bir işe yaramaz. Gidip bir adım atacaksın. Ben de öyleydim ama kolay yolu var. Sosyal medyadan önce selam selam muhabbeti kurarsın, daha sonra yanına gidip konuşursun. Hem kız seni garipsemez, hem de öncesinde biraz da olsa muhabbetiniz olduğu için daha samimi olursunuz.

+Yanına giderseniz utanmayın hocam yoksa 1saat boyunca konuşmadan yürüyebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, lise son sınıf öğrencisiyim. Ara sıra teyzemlere gidiyoruz ve onların apartmanında oturan yaşıtım çok ama çok güzel bir kız var. Bu kızın daha adını bile bilmiyorum, ara sıra karşılaşıyoruz ama hiç muhabbet edemedim. Yani daha 2 cümle bile kurmadık birlikte. Ama ben bu kız ile arkadaş olmak istiyorum, nasıl onunla yakınlaşıp arkadaş olabilirim? Onunla doğru düzgün karşılaşamıyorum bile, aynı apartmanda oturduğum kız ile karşılaşıp arkadaş olmak için sizden yardım istiyorum. İnsan ilişkilerim pek iyi değildir. Geceleri gözüme uyku girmiyor onu düşünmekten, gündüzüm bile onu düşünerek geçiyor. Hiçbir şey yapmayıp sadece düşünüyorum.

Bilgisayarı veya telefonu varsa hackleyin ve tehdit edin.

İnsan ilişkilerin iyi değilse Instagram gibi yerde kızla tanisamazsin. Selam, merhaba gibi laflar artık klişe, görüldü bile atmaz o kadar diyim sana. Yanına gidip tanışacaksın, ortak arkadaş veyahut ancak bu şekilde.

Hocam adını bike bilmiyorum ki sosyal medyasını nereden bulacağım?
Yaşadığı yerde arkadaşın var mı? Soruşturabilirsin. Eğer yoksa gidip konuşmaktan başka çaren yok. Merak etme, yaşıtınsa ve yavşakça hareketler sergilemediysen sana sapık gözüyle bakmaz, sevgilisi yoksa tanışmaktan çekinmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı