O kız ile nasıl tanışabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha tanışmadığı kız yüzünden uykuları kaçmayan da ne bileyim...
Lise son sınıfsın ki o da öyle. Keza bir sonraki sene neler olacağı bir sınava bağlı. Aynı apartmandaki kız bir anda farklı şehirde olabilir. İlla tanışacağım diyorsan bunu düşünmen yeterli. Bir daha göremeyeceğini bilmek güzel bir uyarıcı olacaktır. Sana önerim ise bulaşmadan oturup çalışman. Bir kız dışarıdan güzel olabilir, istediği kadar güzel olsun. O kişiyle tanışmadan nasıl bu kadar saplantı haline getirebildiğinizi anlayamadım doğrusu. Bu duruma geldiyse zaten konuşmasanız o kız için daha iyi. Karşınızdakinin ve kendinizin geleceğine zarar verilebilecek bir dönemdesiniz ve psikolojik olarak da çok doğru bir tutum sergilemiyorsunuz. Bu dönem bittikten sonra her şeye bakılır. Daha yeni başlayan bir ilişki farklı şehirlerde sürmez ve bu tecrübe bile olmayacaktır senin için. Aynı şehirde ve haliyle yakın kalırsanız istediğin gibi git konuş.

Bu arada kız ile karşılaşabilmek için çöp atmaya çıkınca koşa koşa aşağı inip apartmana yeni giriyormuş numarasıyla asansöre bindim beni asansörde görünce merdiveni kullandı...
Hilkat garibesi gibi bir tipin yoksa eğer belki Covid nedeniyle merdivenleri kullanmak istemiştir.

Bu arada kız ile karşılaşabilmek için çöp atmaya çıkınca koşa koşa aşağı inip apartmana yeni giriyormuş numarasıyla asansöre bindim beni asansörde görünce merdiveni kullandı...

Bence kas yap baklavan falan olsun böyle. Hayır diyemez kaslı bir erkeğe.(not: Bu Baklava'dan bahsetmiyorum :D)

Dosya Ekleri

• fistikli-baklava-87a8.jpg
    fistikli-baklava-87a8.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 46
Yaşıt ve karşı cins biriyle bende aynı asansöre binmek istemem. Beni asansörde gülme tutar hep, onda da vardır gülme sorunu belki.

Bu olay yaşandığında covid yoktu.
1 senedir aynı kızı mı kovalamak ???
Bruh Moment.

Üniversite'de eğer dandik bir otoyol karşısı yer kazanmazsan zaten merak etme çok daha fazlası seni bekliyor olacak, otur dersine çalış.
Gerçi korona nedeniyle gençler üzgün, sevişemiyor =( Bahar etkinlikleri görmeden mezun olan bir nesil geliyor be.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı