Obi-Wan Kenobi dizisi izlenir mi?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay Obi-Wan Kenobi isminde mini bir Star Wars dizisi yayınlanmaya başlanmıştı. Bu ay ise son bölümü olan S1E6 yayınlandı. Fakat Star Wars hayranı olan 2 kuzenim bana bu dizinin kötü olduğunu söyledi. Şu anda Star Wars: The Clone Wars animasyon dizisini izliyorum. Epey uzun süreceği için arada başka Star Wars içeriklerine de bakmak istiyorum.

Obi-Wan Kenobi dizisi izlenir mi? Yoksa izlemeye gerek yok mu? Eğer izlemeye gerek yok ise The Clone Wars ve The Bad Batch sonrasında direkt Star Wars Rebels'a geçeceğim. Tabii öncesinde belki Rogue One da izleyebilirim

Kenobi dizisi güzel dizi daha bitmedi zaten.
Kısa sürede bitirirsiniz bence izleyin

Ana hikayedeki çoğu açığı kapatan görsel efekt olarak aşırı kaliteli ve son 3 filmden daha iyi bir yapım olan diziye kötü demek Star Wars fanlarından geleceğini düşünmüyorum. Star Wars serisini çok uzun süredir takip ediyorum ve bilgiliyim bu konuda. Kesinlikle izlenir. Çünkü filmlerde üstü kapalı geçilen Obi WAN hakkındaki ve Darth Vader hakkındaki çoğu şeyi anlatıyor.

Dizi mantık hataları ve senaryo saçmalıklarıyla dolu. Bunlardan yuksek-orta ustu derecede star wars bilgisi olan izleyiciler izlerken kanser olabilir ama oyunculuklar gerçekten çoğunlukla iyi.

Ortalama altı bir yapım. Yine de tüketilebilir.

Bu diziye iyi denilemez. Son bölümde toparlasa da mantık hataları dolu olmayan olayları canon yapmaya çalışmışlar. İzlenir mi izlenir ama ilk 3 bölüm baya kötü.

Clone Wars en iyi SW işi iken bu dizi o seviyenin yakınında olmayı bırak, bariz sekilde son üçlemeyi kenara bırakırsak en kötü Disney dönemi SW iceriği.

Kötü bir dizi ama bir kaç güzel sahnesi var.
Senaryo olarak berbat bir dizi, çok fazla mantık hatası var. İzlerken keyif aldım ama kaliteli bir yapım olduğunu söylemem.

Kenobi dizisi güzel dizi daha bitmedi zaten.
Kısa sürede bitirirsiniz bence izleyin
1. sezonu bitti.

Mükemmel bir dizi değil tabii ama bu kadar gömülmeyi de hak etmiyor bence. Sadece Ewan McGregor ve Hayden Christensen hatrına bile izlenir.

Linç gelmeden söyleyeyim arkadaşlar bu benim kendi fikrim herkesin fikri farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…