OBP YKS'yi ne kadar etkiler?

wopiptactiacl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben itüde yazılım okumak isteyen birisiyim ama 9. sınıf ortalamam 75, 10. sınıf 70 gibi bir şey olacak 1. dönem için konuşmak gerekirse. Aklımda okuyabılır mıyım yoksa Mardin de eşek mi süreceğim fikri aklıma geliyor ve bu strest beni yiyip bitiriyor. Neyse bu OBP yüzünden hayalim tuzla buz mu oldu yoksa hala bir ışık var mı?

Hocam sıralama yükseldikçe etkisi artıyor yani itü yazılım iyi sıralama istiyor diye biliyorum, o sıralamalarda önemli geriye atar. Diğer rakiplerinizden en az 8 net falan fazla yapmanız gerekmiş gibi düşünüp hesaplayın.

Kardeşim düşük sıralamalarda inanılmaz belirleyici oluyor dikkat derim ama tuzla buz olma vs gibi bi durum yok 50 obpyle bile yerleşen vardır o klasmanda okullara

OBP YKS'yi etkilemese zaten özel okullar hiç var olmazdı.

Dost itüde yazılım okumazsan başka bir üniversite de yazılım okursun. Koskoca Türkiye'de sadece İTÜ yok ya. OBP seni biraz geriye atabilir. Ama en iyisini yapmaya bak sen. Yaptığın her doğru, OBP'si senden yüksek olup soruyu yanlış yapanların önüne geçmeni sağlayacak. Bir soru bile kaç binler oynuyor sıralamada.

Teşekkür ederim arkadaşlar 3 gundur uykusuz kaldıgım konu buydu yazdıklarınız ve düşünceleriniz için minnetarım elimden geleni en iyisini yapmaya calısacagım.

İTÜ yazılım sıralamasına bakayım dedim de bulamadım bir türlü, kaçla alıyormuş acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…