Peki son bı sorum var bunu internette gördüm bazı liselere bagişlar yapılıyormuş puanınız yetmediği takdirde bazı liseler bağişla alım yapiyomuş bunu hiç duyaniniz oldumu bana biraz illegal gibi geldi
Peki son bir sorum var bunu internette gördüm bazı liselere bagişlar yapılıyormuş puanınız yetmediği takdirde bazı liseler bağişla alım yapiyormuş bunu hiç duyaniniz oldu mu bana biraz illegal gibi geldi
Nerede duydunuz bunu, kesinlikle illegal bu. Devlet okulu para ile alım yapar mı? Eğer çevrenizde böyle bir olay duyarsanız kesinlikle ilgili merciilere başvurun.
Nerede duydunuz bunu, kesinlikle illegal bu. Devlet okulu para ile alım yapar mı? Eğer çevrenizde böyle bir olay duyarsanız kesinlikle ilgili merciilere başvurun.
İdarecilerin hayatı biter. Bu tarz konularda MEB çok sıkı denetliyor, basit öğretmen-öğrenci olaylarında bile çoğu zaman peşini bırakmıyorlar. Böyle bir konu da adamları bir taraflarında sallarlar kolay değil öyle. Keşke şikayet etseydi tanıdığınız.
İdarecilerin hayatı biter. Bu tarz konularda MEB çok sıkı denetliyor, basit öğretmen-öğrenci olaylarında bile çoğu zaman peşini bırakmıyorlar. Böyle bir konu da adamları bir taraflarında sallarlar kolay değil öyle. Keşke şikayet etseydi tanıdığınız.
Oğlunun puanı yetmediği için para vererek kayıt olmaya çalışmıştı. Kendini niye ifşalasın ki. Mebin bu konuda nasıl olduğunu bilmiyorum ama sıkı olması en iyisi.
Oğlunun puanı yetmediği için para vererek kayıt olmaya çalışmıştı. Kendini niye ifşalasın ki. MEB'in bu konuda nasıl olduğunu bilmiyorum ama sıkı olması en iyisi.