OBP'si 93 olan lise 89 OBP ile öğrenci alır mı?

Girme böyle işlere. Hakkınla kazandığın okula git.

Nerede duydunuz bunu, kesinlikle illegal bu. Devlet okulu para ile alım yapar mı? Eğer çevrenizde böyle bir olay duyarsanız kesinlikle ilgili merciilere başvurun.

Nerede duydunuz bunu, kesinlikle illegal bu. Devlet okulu para ile alım yapar mı? Eğer çevrenizde böyle bir olay duyarsanız kesinlikle ilgili merciilere başvurun.
Benim bir tanıdık denemişti. Duyduğu rakamlar fazla uçuk olmalı ki sonradan vazgeçti.

Benim bir tanıdık denemişti. Duyduğu rakamlar fazla uçuk olmalı ki sonradan vazgeçti.

İdarecilerin hayatı biter. Bu tarz konularda MEB çok sıkı denetliyor, basit öğretmen-öğrenci olaylarında bile çoğu zaman peşini bırakmıyorlar. Böyle bir konu da adamları bir taraflarında sallarlar kolay değil öyle. Keşke şikayet etseydi tanıdığınız.

Oğlunun puanı yetmediği için para vererek kayıt olmaya çalışmıştı. Kendini niye ifşalasın ki. Mebin bu konuda nasıl olduğunu bilmiyorum ama sıkı olması en iyisi.

Oğlunun puanı yetmediği için para vererek kayıt olmaya çalışmıştı. Kendini niye ifşalasın ki. MEB'in bu konuda nasıl olduğunu bilmiyorum ama sıkı olması en iyisi.

Kendisi rüşvet vermeyi teklif ettiyse bilemem, o da büyük bir suç. Bulaşılmamalı bu işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…