OBS FPS düşürme sorunu

Sarp10

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde CS:GO 280-290 civarında FPS alıyorum fakat OBS'yi açınca 180 civarına düşüyor. Bende i5 8400 + 1050 Ti var. Arkadaşımda i7 7700k + 1050 Ti var onda neredeyse hiç düşüş olmuyor. 240 HZ monitör kullandığım için her bir FPS'in bana yararı var...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi çok büyük ihtimalle işlemcin. Intel'in hiçbir i5 işlemcisi oyun + yayın için tavsiye edilmez. Çünkü çoklu işlem performansı bunu karşılayamayacak güçtedir. 8700 ve OC'li 8700k bile, fiyat dengi hatta daha ucuz Ryzen işlemcilere oranla yayında FPS kaybına neden olur.

AMD R7 2700 & 2700X Review: Streaming Benchmarks, Memory Scaling, & Volt-Frequency Performance

Bu linkteki viewer - side tablolarını incele. Özellikle internetinin kalitesi düştükçe intel daha da geri kalıyor.

Sebebi çok büyük ihtimalle işlemcin. Intel'in hiçbir i5 işlemcisi oyun + yayın için tavsiye edilmez. Çünkü çoklu işlem performansı bunu karşılayamayacak güçtedir. 8700 ve OC'li 8700k bile, fiyat dengi hatta daha ucuz Ryzen işlemcilere oranla yayında FPS kaybına neden olur.

AMD R7 2700 & 2700X Review: Streaming Benchmarks, Memory Scaling, & Volt-Frequency Performance

Bu linkteki viewer - side tablolarını incele. Özellikle internetinin kalitesi düştükçe intel daha da geri kalıyor.
Canlı yayın şeklinde kullanmıyorum. Internet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımda i7 7700k, bende i5 8400 var. İkisinin karşılaştırmasında i5 %6 ile daha önde. Video çekerken işlemci mi kullanmalıyım ekran kartı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı