OBS için kayıt ayarları önerisi

penguerde

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben kendi arkadaş aramızda oyun oynarken oyun videoları çekmek istiyorum ve çekiyorum da aslında. Fakat sıkıntı şu ben oyunu kayıt sırasındayken 130-150 FPS ile oynuyorsam kayıtta o yumuşaklığı göremiyorum. Monitörüm 75 FPS bu arada. Tahminen OBS ayarlarım sistem bileşenlerimle uyumlu değil ya da sistemim yetmiyor. Sizden isteğim bana uygun bir OBS ayarı önerebilir misiniz? Bu arada CS:GO'da o yumuşaklık hissini oyun oynarken hissediyorum fakat videoda olmuyor. Başka CS:GO videoları izlediğimde bayağı bir akıcı olduğunu gördüm. Bir de ben daha farklı oyunlarda oynuyorum ondan direk güzel bir ayar önerirseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar kayıt ayarları kısmından kayıt FPSini 60a veya yükseltilebilen en üst seviyeye yükselt eğer bilgisayarının gücü buna yeterse istediğin akışkanlıkta video elde edebilirsin.
Ve kayıt alma donanımını CPU-GPU arasında dene hangisi daha iyi sonuç vericek kontrol et.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı