I Immernoch50k Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 11 22 Şubat 2024 #11 AranjorEmir dedi: Kesinlikle öneririm. Ben de yayıncılık ve kayıt işleri için kullanıyorum. Gayet güzel memnun kalırsınız. Kullanım ve ayarları da daha kolay. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ayarlamalarımı yapıp buraya sorunum devam ediyor veya etmiyor diye geri bildirim göndereceğim.
AranjorEmir dedi: Kesinlikle öneririm. Ben de yayıncılık ve kayıt işleri için kullanıyorum. Gayet güzel memnun kalırsınız. Kullanım ve ayarları da daha kolay. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ayarlamalarımı yapıp buraya sorunum devam ediyor veya etmiyor diye geri bildirim göndereceğim.
AranjorEmir Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yayıncı 22 Şubat 2024 #12 Immernoch50k dedi: Teşekkür ederim ayarlamalarımı yapıp buraya sorunum devam ediyor veya etmiyor diye geri bildirim göndereceğim. Genişletmek için tıkla... Streamlabs OBS'te yaşadığınız sorunlara daha rahat yardımcı olabilirim. Programa hakimim.
Immernoch50k dedi: Teşekkür ederim ayarlamalarımı yapıp buraya sorunum devam ediyor veya etmiyor diye geri bildirim göndereceğim. Genişletmek için tıkla... Streamlabs OBS'te yaşadığınız sorunlara daha rahat yardımcı olabilirim. Programa hakimim.