OBS ile yayın açarken Valorant tam ekran olmuyor ve çevresinde sarı çizgiler oluyor

Rality

Hectopat
Makaleler
1
Mobilde gözükmez.

Alla alla. Ekran kartı güçlü ve onunla enkodluyorsun. İşlemci yetmiyordur. Preset'i dengeli veya hızlı yapıp dene.

@Rality düzeldi mi?

2 tane sorunum var:
  1. Yayında, örnek olarak Valorant oynarken oyunu pencereli tam ekran yapmadan Valorant yayında gözükmüyor. Bu her oyunda geçerli. Neden tam ekran yapınca yayında gözükmüyor?
  2. OBS'ten pencere yakalama olarak açıyorum, köşelerde sarı çizgiler var. Neden olabilir?
(Bu arada yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane sorunum var:
  1. Yayında, örnek olarak Valorant oynarken oyunu pencereli tam ekran yapmadan Valorant yayında gözükmüyor. Bu her oyunda geçerli. Neden tam ekran yapınca yayında gözükmüyor?
  2. OBS'ten pencere yakalama olarak açıyorum, köşelerde sarı çizgiler var. Neden olabilir?
(Bu arada yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.)

Oyun içinde köşelerde sarı çizgi OBS şu an orayı kayıt alıyor anlamına geliyor. Ayrıyeten eğer OBS önizlemesinde Valorant ekranının yanlarında siyah boşluıklar mevcutsa bunu da ayarlar çıkışdan çözünürlüğü Valorant çözünürlüğü ile aynı yapmanız gerekmekte

1737824144182.png

OBS'den oyun yakalama deyip Valorant'ı seçtiğimde oyun çok kasıyor ve algılamıyor ekran kartım AMD özel ölçeklendirme falan mı var acaba ne yapabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı