Çözüldü OBS ile yayın donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rality

Hectopat
Merhaba bilgisayarım iyi internet hızım 500 Mbps fakat oyunum iyi olmasına rağmen yayında droplar ve FPS düşük gibi gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Gelişmiş moda alıp yapman gerek.

Dili geçici olarak ingilizceye alıp ayarları böyle yapın. Benim ayarlarım dokümandaki ayarlarla aynıdır.
Ekran görüntüsü 2025-01-21 191723.png

Bitrate'i internetine göre ayarla. Bitrate 1080p çözünürlükten az ise çıktıyı boyutlandırmada (rescale output) 36'yı seç.

720p'ye gönüştürüp.
Yaptım hocam düzeldi gibi.
İyi. 5000 bitrate 1080p 60 FPS için çok az bu yüzden 720p dedim.

Yaptım hocam düzeldi gibi.
Sana daha iyi yardımcı olmak için bir talebim var. Rescale output'u devre dışı bırakıp yanındaki çözünürlüğü 1080p yap. Sonra bitrate'i 8000 yap. Böyle kare kaybı yaşamayacaksan böyle kalsın.

Lag'da yaşamayacaksan böyle kalsın.

Son düzenleme:
İyi. 5000 bitrate 1080p 60 FPS için çok az bu yüzden 720p dedim.

Sana daha iyi yardımcı olmak için bir talebim var. Rescale Output'u devre dışı bırakıp yanındaki çözünürlüğü 1080p yap. Sonra Bitrate'i 8000 yap. Böyle kare kaybı yaşamayacaksan böyle kalsın.

Lag'da yaşamayacaksan böyle kalsın.

Teşekkür ederim hocam bu arada farklı bir sorun daha var yayında Valorant oynarken FPS düşmesi yiyorum aynı şey pubgdede var yayındayken oyun FPS düşmesi yiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı