OBS oyun videosu kayıt alırken kasıyor

Priviyet Putin

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2019
Mesajlar
236
Çözümler
2
Arkadaşlar merhabalar ben Control adlı oyunun kaydını alırken oyun ben de 60 FPS ve üstü olmasına rağmen kayıtta kasmalar oluyor çoğu zaman 20-30 FPS gibi gözüküyor. Bunun sebebi nedir acaba?

İşlemcim: Ryzen 5 3600 ancak stok soğutucu takılı 3.6 GHz hızında kullanıyorum yoksa ısınıyor.
Ekran kartım: 1660 Super.
RAM: (8x2) 3000 MHz XPG.
 
Son düzenleme:
Arkada bilgisayarını yoran uygulamalar olabilir. Ayrıca sistemin gayet iyi çok ağır oyunlar kayıt etmeye çalışıyorsan da olabilir.
 
Arkada bilgisayarını yoran uygulamalar olabilir. Ayrıca sistemin gayet iyi çok ağır oyunlar kayıt etmeye çalışıyorsan da olabilir.

Uygulamalara örnek verebilir misiniz, sizin verdiğiniz örneklerden biri varsa kapatacağım. Oyun kaydı yaparken Discord, MSI Dragon Center, Xbox App, Samsung magicia, LightShot, ve Spotify açık oluyor onun dışında yok
 
Uygulamalara örnek verebilir misiniz, sizin verdiğiniz örneklerden biri varsa kapatacağım. Oyun kaydı yaparken Discord, MSI Dragon Center, Xbox App, Samsung magicia, LightShot, ve Spotify açık oluyor onun dışında yok.

Hocam verdiğiniz uygulamalardan tek Samsung magicia bilmiyorum. Size net bir şey söylemem ama görev yöneticisini açıp fazla CPU ve RAM yiyen uygulamalara bakmanızı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı