Cookie36 Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Open Broadcaster Software programında siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Çözüm elprus 18 Haziran 2018 Cookie36 dedi: Open Broadcaster Software programında siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.
Cookie36 dedi: Open Broadcaster Software programında siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.
Denizxwq Decapat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #21 omergokyar dedi: Bunu kontrol eder misiniz? Son güncellemeden sonra 4 çözüm var. Eğer donanım sıkıntınız yoksa birisinden birisi çözüyor. Genelde gelen yorumlar olumlu ama sorununuzu çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu videodakilerin aynısını yaptım düzelmedi oyun yakalama da halen sorun var. Artı 0 Eksi
omergokyar dedi: Bunu kontrol eder misiniz? Son güncellemeden sonra 4 çözüm var. Eğer donanım sıkıntınız yoksa birisinden birisi çözüyor. Genelde gelen yorumlar olumlu ama sorununuzu çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu videodakilerin aynısını yaptım düzelmedi oyun yakalama da halen sorun var.