OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.Open Broadcaster Software programında siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Bunu kontrol eder misiniz? Son güncellemeden sonra 4 çözüm var. Eğer donanım sıkıntınız yoksa birisinden birisi çözüyor. Genelde gelen yorumlar olumlu ama sorununuzu çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.
OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.
Laptop kullanıyorsanız NVIDIA Denetim Masası'ndan veya OBS uygulamasına sağ tıklayıp "entegre grafik" ayarıyla çalıştırın.
OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.
Bunu kontrol eder misiniz? Son güncellemeden sonra 4 çözüm var. Eğer donanım sıkıntınız yoksa birisinden birisi çözüyor. Genelde gelen yorumlar olumlu ama sorununuzu çözemezseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler sonunda çözdüm.OBS'i açtıktan sonra "Kaynaklar" kısmından aşağıdaki "+"tuşuna basın "Masaüstü"için Ekran Yakalamayı seçin. Görüntünüz gelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.