OBS Studio için en iyi ayarlar nelerdir?

YekcanPro

Hectopat
OBS Studio isimli programdan videolar çekiyordum. Fakat sonlara doğru bozulmaya başladı OBS ayarlarını yeniden yapmayı düşündüm. OBS için en iyi ayarlar nelerdir? Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi ayarlar diye bir şey olmaz hocam. Bilgisayarınızın donanımına ve internet hızınıza göre ayarlar değişkenlik gösterir. YouTube'da ayarlar hakkına videolar var deneme yanılma ile size en doğru performans veren ayarı bulabilirsiniz. Zaten OBS Studio kurulurken size belli başlı sorular sorarar ve donanımınıza göre size kendini en iyi hale getirir.

En iyi ayarlar diye bir şey olmaz hocam. Bilgisayarınızın donanımına ve internet hızınıza göre ayarlar değişkenlik gösterir. YouTube'da ayarlar hakkına videolar var deneme yanılma ile size en doğru performans veren ayarı bulabilirsiniz. Zaten OBS Studio kurulurken size belli başlı sorular sorarar ve donanımınıza göre size kendini en iyi hale getirir.
Çıkış ayarlarını yapmıyor ama sadece video ayarlarını yapıyor. Ekran kartıma göre en hızlı ayar nedir. Özellikle kodlayıcı ayarlarından en uygunu lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı