EgemenB. Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #1 OBS'de yayın yapmaya çalıştığımda uploadımın 4 küsür olmasına rağmen OBS'de sürekli bir Bit dalgalanması oluyor. Ve sağlıklı bir yayın yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
OBS'de yayın yapmaya çalıştığımda uploadımın 4 küsür olmasına rağmen OBS'de sürekli bir Bit dalgalanması oluyor. Ve sağlıklı bir yayın yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 21 Mart 2020 #2 Twitch'ten mi yayın yapıyorsun? Twitch server değiştirmeyi denedin mi?
EgemenB. Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #3 Göksel Gündüz dedi: Twitch'ten mi yayın yapıyorsun? Twitch server değiştirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet ama sıkıntı serverda değil sadece upload sürekli artıp düşüyor o yüzden de yayın takılıyor.
Göksel Gündüz dedi: Twitch'ten mi yayın yapıyorsun? Twitch server değiştirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... evet ama sıkıntı serverda değil sadece upload sürekli artıp düşüyor o yüzden de yayın takılıyor.