Alirizayayla Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 8 21 Haziran 2024 #1 Kısaca şöyle söyleyeyim bayağı araştırdım bulamadım bilen biri varsa eklenti var mı? Yankı yapacak canlı yayınlarda komik olsun diye arada sesimi yankılı yapacağım. Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Kısaca şöyle söyleyeyim bayağı araştırdım bulamadım bilen biri varsa eklenti var mı? Yankı yapacak canlı yayınlarda komik olsun diye arada sesimi yankılı yapacağım. Teşekkürler
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.104 Çözümler 46 21 Haziran 2024 #2 Herhangi bir reverb plugin yükleyip mikrofona filtre olarak ekleyebilirsiniz. Örneğin: TAL Software Artı 0 Eksi
KS KS Alirizayayla Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 8 21 Haziran 2024 #3 Retoucher dedi: Herhangi bir reverb plugin yükleyip mikrofona filtre olarak ekleyebilirsiniz. Örneğin: TAL Software Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Retoucher dedi: Herhangi bir reverb plugin yükleyip mikrofona filtre olarak ekleyebilirsiniz. Örneğin: TAL Software Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim