Yusuf Aydıner
Decapat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 7-8 aydır bu rahatsızlık ile yaşıyorum. Ve gerçek fizyolojik rahatsızlığımda mevcut. Bu ikisi birleşince bende ciddi hastalık takıntısı oluşuyor. Fizyolojik rahatsızlığım nörejen mesane. Ya idrarımı hiç yapamazsam mesanem patlar böbreklerim zarar görürse diye tüm gün kaygılanıyor ve yoğun stres yaşıyorum. Her seferinde düşündüğüm şeyler olmamasına rağmen yine aynı şeyler için kaygılanıyorum. Kısacası bir döngüye girdim ve işin içinden çıkamıyorum. Psikolojik olarak öyle zorlanıyorum ki sıcak basıyor ve terliyorum. Kışın karlı havada su gibi olduğumu biliyorum ilaçlar kullanıyorum fazla fayda sağlamıyor. Kasıklarımı sürekli idrarım gelmiş mi diye kontrol ediyorum. Yatağa onlarca kez uzanıp kalkıyorum çünkü durduğum pozisyona idrar hissim değişiyor. Nörejen mesanede mesanedeki idrarı tam veya hiç hissetmeme durumu var çünkü. sıcak duş almak, çay içmek kısa süreli rahatlama sağlıyor. Ve en azından da geceleri sakinleşiyorum. Bildiğin psikolojik cehhenem içerisindeyim. Bana ne tavsiye verebilirsiniz?