OBS'te haberim dışı eklenen metin

  • Konuyu başlatan narg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1B

narg

Hectopat
Katılım
2 Şubat 2018
Mesajlar
99
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler dostlar, bilgisayarımı 4 gün önce formatladım ve aktif olarak yayın yapıyorum. OBS'i kurdum sıfırdan, Diablo IV betasını yayında oynamaya başladım yayının ortalarında ekranımın sol üst köşesinde "SA" yazısı çıktı (Yayın tekrarında gördüm). Yayın kasıyor 1 2 saniyeliğine ben oyunu oynarken ve bu yazı çıkıyor. Daha sonra OBS'de bu yazıyı gördüm, metin olarak eklenmiş kaynaklara. Bu ekleme elle benim tarafımdan yapılması gereken bir ekleme. Bu yüzden şüpheye düştüm, ayrıca oyunu oynarken kendi kendine Alt Tab atıyordu ve bundan da şüphelendim. Bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Not: Telefonum da hacklenmiş olabilir. Xiaomi kullanıyorum, yayın kamerası için Camo Studio diye bir kamera programıyla USB hata ayıklama açık bir şekilde telefonu bilgisayara bağlıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • sa.png
    sa.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 240
Son düzenleyen: Moderatör:
Abovvvv rat yemişsin galiba alt tab a atma sa yazısı çıkma galiba rat yedin hemen Kaspersky kur tam tarama yap ama şu adımları izlemen gerek
1) Kaspersky indir kur
2) Varsa Kaspersky in Database güncellemesini yap
3) İnternetini kapat böylece hacker bilgisayara erişemez
4) Tam tarama yap
5) Telefonunada Aynı işlemleri yap
6) Evdeki tüm cihazları Kaspersky ile tam tarama yap ama onlarda internete bağlı olmasın ağdan cihazlara bulaşan virüsse diğerlerinede bulaşmış olabilir
7) İnternet modemini resetle ama önce evdeki tüm cihazları Kaspersky ile tam tarama yap çünkü modemi resetleyip tarama yaparsan virüs ağa bulaşan virüsse tekrar ağa bulaşabilir
 
Hocam benim dışımda Babamın ve Annemin android telefonları var. Bu cihazlara nasıl tarama yapabilirim ki?
 
Hocam benim dışımda babamın ve annemin Android telefonları var. Bu cihazlara nasıl tarama yapabilirim ki?

Dr web Play Store indirin ve tam tarama yapın 15 dk sürüyor.
 
Hocam benim dışımda babamın ve annemin Android telefonları var. Bu cihazlara nasıl tarama yapabilirim ki?

Onlara böyle olması gerektiğini söyle ama eğer yapmana izin vermiyorlarsa yapabileceğin şey kendi cihazlarına tam tarama yaptıktan sonra ağdan ağa bulaşan virüs var mı yok mu Kaspersky söylerse söyler ama göremeyedebilir mesela ben bir keylogger yazmıştım bayağı bayağı kullanıcının silmesini engelleyen sadece Microsoft algılamıştı bu yüzden diğer cihazlara tarama yapmak daha faydalı.

Dr web Play Store indirin ve tam tarama yapın 15 dk sürüyor.

Güvenilir olmayan kaynaklardan indirme yapmayalım.
 
Bilgisayarda Windows Defender açık ve official son güncellemeleri yüklü. Onunla ve Malwarebytes ile tarama yaptığımda bir sonuç çıkmadı. Dediğim gibi bilgisayardaki bütün programlar sıfır ve zararlı yazılımlarla ilgili pek bir bilgim yok fakat, yani daha yeni format atmışken böyle birşey nasıl olabilir.
 
Bilgisayarda Windows Defender açık ve official son güncellemeleri yüklü. Onunla ve Malwarebytes ile tarama yaptığımda bir sonuç çıkmadı. Dediğim gibi bilgisayardaki bütün programlar sıfır ve zararlı yazılımlarla ilgili pek bir bilgim yok fakat, yani daha yeni format atmışken böyle bir şey nasıl olabilir?

En azından şimdi Kaspersky tam tarama yapın kendi bilgisayarınıza sorun çıkarsa Kaspersky'a silmesini söyleyin ve dediğim adımları uygulayın ve eğer iciniz rahat etmezse format atın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı