OCCT Power testinde Ryzen 7 2700X, Snowman T6 Ultra ile 85 derece normal mi?

erturkgg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar OCCT Power testinde Ryzen 7 2700X işlemci, yeni sürülmüş macun Arctic MK4 ve yeni fan Snowman T6 Ultra ile 85 dereceyi gördü. Normal mi bu değerler?

Game mode overclok yapıyor diye biliyorum ancak voltajları gereksiz fazla yükseltebiliyor. Aynı frekansta çok daha iyi bir voltaj değeri yakalarsanız hem performanstan kayıp vermezsiniz hem de sıcaklıklar düşer. Kısaca game mode yerine manuel overclock tavsiye ediyorum. Her seferinde biraz daha az voltaj vererek test edebilirsiniz. Bilgisayarın çöktüğü değerden bir veya iki yukarı değer aradığınız değer olacaktır.

İşlemci maksimum kaç W'a ulaşmış hocam bakabilir misiniz OCCT'den?
Game mode overclok yapıyor diye biliyorum ancak voltajları gereksiz fazla yükseltebiliyor. Aynı frekansta çok daha iyi bir voltaj değeri yakalarsanız hem performanstan kayıp vermezsiniz hem de sıcaklıklar düşer. Kısaca game mode yerine manuel overclock tavsiye ediyorum. Her seferinde biraz daha az voltaj vererek test edebilirsiniz. Bilgisayarın çöktüğü değerden bir veya iki yukarı değer aradığınız değer olacaktır.
1692972544454.png

Buyun hocam şuan aktif değerler. Test açık. Max 141W.

Ben 80 üstü görmem diye bekliyordum çok sürpriz oldu bu. Yine mi sorun var acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı