Oculus Quest 3 yurt dışından getirilirse ne farklılıklar olur?

EmirG48

Centipat
Daha fazla  
Bir sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum ve Quest 3'e karar verdim ama yurt dışında daha ucuz. Amazon'dan getirsem ne gibi problemler yaşarım? Dil değişir mi? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Quest 2'yi Almanya'dan almıştım. Fiyatı dışında bir fark yoktu. Biraz kullanıp Türkiye'de sattım.

30 euro gumruk siniri kalkti mi? Kalkmadiysa urununuz gelemeyebilir ve asiri fahis vergiler cikabilir. Arkadasiniz vs getirecekse, bi farki yok. Kurulumda istedigin dili kullanabiliyorsunuz. Magaza bolgesi de kurulum sirasinda secilebiliyor.

Bir sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum ve Quest 3'e karar verdim ama yurt dışında daha ucuz. Amazon'dan getirsem ne gibi problemler yaşarım? Dil değişir mi? Herhangi bir sıkıntı olur mu?

Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Quest 3 satışa çıktığı gibi yurt dışından getiren birinden satın almıştım, herhangi bir değişiklik yok idi.

Amazon'dan türkiyeye sipariş ederek getiremezsin. Tonlarca vergiyle karşılaşırsın. Bir de vergi muşaviriyle gümrükten kurtarmak için uğraşırsın. Bu da zaten ürünün trdeki fiyatına ya eş değer olur ya da aşar. Yurtdışında yaşayan birinden getirmesini istemek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…