Oda ışığı açınca bilgisayar uyku modundan çıkıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Hiç anlayamadığım bir olay. Bende Performax PSU ve nilson akım korumalı priz var. Uyku moduna aldığımda ufak elektrik dalgalanmalarına bile tetikleniyor. Gece yarım kalan işi yarın halletmek için uyku moduna alıyorum kendi kendine uyanıyor. PSU veya priz kaynaklı mı? Oda ışığı açınca da tetikliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç anlayamadığım bir olay. Bende Performax PSU ve nilson akım korumalı priz var. Uyku moduna aldığımda ufak elektrik dalgalanmalarına bile tetikleniyor. Gece yarım kalan işi yarın halletmek için uyku moduna alıyorum kendi kendine uyanıyor. PSU veya priz kaynaklı mı? Oda ışığı açınca da tetikliyor.
Benzeri bende var. Oda ışığı akıllı Siri ile yönetiyorum. Sadece kasa eskiyken ışığı aç kapa emri verince bilgisayar açılıyordu. Kasa değiştirdim PSU ve her şey aynı ama geçti.

Kasa ile ne alakası olabilir ki.
Casper bir kasa idi gerçekten Siri ile ışığı açıp kapayınca kasa tetikleniyordu. Kasa değiştirdim düzeldi. Uykuya geçince açılıyordu çok saçma geliyordu bana ama evdeki elektrik hattını çeken mühendis muhabbet kuşu kafasıyla çektiği için(mutfakta balkon lambasından - hattı çekip kombiye vermiş balkon ışığını açınca kombi kapanıyor) garipsemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı