Oda ışığını açıp kapayınca ekranda çizgiler çıkıyor

Nobilium

Hectopat
Katılım
16 Ocak 2020
Mesajlar
1.231
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben laptopumu HDMI ile harici monitöre bagli bir şekilde çift ekranda kullanıyorum. Bazen evin içinde yakindaki odalarda lambayı açınca veya kapayinca harici monitör ekrani siyah oluyor birkac saniye sonra düzeliyor. Bunun yaninda bugun video izlerken sanal bir cızırtı sesinin ardindan laptop ekrani fotoğraftaki gibi oldu. Düğmeden kapatip açtım, herhangi bir sorun yok şu an. Neden olmuş olabilir? Gelecekte sıkıntı yaratır mı?
Not: Oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum, gayet sağlıklı ve performanslı.

IMG_20210415_120303.jpg
 
Notebook ve TV servis görmeli.

Tv degil hocam normal monitör eskiden kasamda kullaniyordum sıkıntısız çalışıyordu laptopla kullanmaya baslayali bir ay oldu.
Bunu başka bir prize takarak deneme şansınız var mı ? Yüksek ihtimal prizinizden kaynaklı olan bir durum. İlerde sorun yaratabilir şimdiden bir çözüm bulsanız iyi olur bence.
Masamda tek priz var onu da çoklayici ile çokladim, coklayicidaki her birini denedim fakat sorun ayni.
Evin elektriğini yapan cimri ondan oluyor :D 1 ampul ilk açıldığı an 3A çekebiliyor sorun büyük ihtimal bu.
Olabilir ben de oyle düşünüyorum.
Bu arada laptopta eskiden yoktu fakat yeni bir problem olarak oyunlara girince cızırtı sesi rahatsiz edici bir sekilde geliyor, yuksek ihtimal gpu fanindan.
 
Konuyu guncelliyorum,
Prizde kısa devre oldugunu düşünüyorum, bulunduğum odada bir priz daha var, oraya bir şey takip cikarken de ekran kararip 2-3sn sonra geri geliyor. Ayni sekilde banyonun ışığını açip kapayinca da ekran kapaniyor 2-3sn sonra geri geliyor. Elektrikçi çağıracagim, çok sinirim bozuldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı