Oda nasıl güzelleştirilir?

Daha fazla  
Böyle bir odam var ve televizyonun yeri sabit olmalı ve sadece yan duvara götürebilirim, bu da kablo karmaşası yaratır. Yatağın yerini de değiştirmeyi düşünmüyorum ama değiştirebilirim, boyutu yatağın oortalama 200 X 115.
Duvar ölçüleri de yuvarlama tam değil ama pek bir etkisi olmaz. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. Belirli bir bütçem yok ama 30 bin TL diyebiliriz maksimum gereksiz ise 30 bine çıkmazsanız sevinirim.

Mavi: Yatak.
kırmızı: Televizyon ünitesi.

@KafadanKontak adlı kullanıcının odasını çok beğendim ve ben de yeni bir bilgisayar aldım laptoptan masaüstüne geçtim, masa olarak IKEA malm düşünüyorum fakat siyah rengini bulamadım,

TechSource kanalındaki odaları çok beğendim özellikle bu çok güzel mesela bununla @KafadanKontak kullanıcısının odası arası bir şey çok güzel olur, tavsiye ürünleriniz veya planlama yapabileceğim bir site benzeri şey var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka RGB LED al DOS'e her yere köşeye üste tavana yere yatak köşeleri TV ünitesi.

Kapılı tarafa duvara dayanacak PC. Televizyonun önüne kanepe yanına lamba koltuğun önüne sehpa yatağın önüne dolap yanına raf

Net bir tasarım anlatamasam da:
Göz yormayacak, gün ışığı renginde ışıklar koyulabilir. Duvarlara yapay yapraklar eklebilir ve bu yapraklara ufaktan yeşil ışık yansıtılabilir. Normal ve düşük parlaklığa sahip olacak bir şekilde 2 kademeli aydınlatma yapılabilir.

Temizlik açısından toz tutma ihtimali düşük olan ve kolay temizlenebilecek ürünler öneririm. Sadelik ve minimalistlik güzeldir. Bir tarafa sevdiğin ürünlerin koleksiyonunu yapabilirsin. Yeteneğin varsa kendin büyük bir tabloya canın sıkıldıkça resim yapıp bunu çerçeveletip asabilirsin. Çaldığın bir enstürman varsa duvara bunları asabileceğin bir alan da oluşturabilirsin. Kişisel bakım ürünlerinin ve okuma kitaplarının koyulabileceği raflar da döşenebilir.

Kapılı tarafa duvara dayanacak PC. Televizyonun önüne kanepe yanına lamba koltuğun önüne sehpa yatağın önüne dolap yanına raf.

Eki Görüntüle 2495871

Öncelikle çok sağ olun hocam, şöyle diyeyim bu videodaki oda efsane mesela, belki yatağı küçültüp tasarıma zaman ayırabilirim, ama bolca raf koyup collectors Edition oyunları, aksiyon figürlerini koyabilirim, açıkçası dolap kullanmayı tercih etmiyorum, bu sebepten dolayı o köşeye koyabileceğim başka bir şey de düşünemedim. Bir de kanepe yerine sinema koltuğu benzeri 2 tane tekli koltuk koyabilirim belki, arkadaşlarım geldiğinde mesela bir şeyler izlerken ve oyun oynarken kanepede oturmayı pek tercih etmem, genelde yerde otururum. Bunları göze alırsan sevinirim.

nedemek hocam. Puf oturaçlar oluyo yumuş yumuş televizyon önüne mis gibi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…