Telefonun flashını aç oda karanlık iken bak açılırsa sensör vardır açılmazsa başka bir şey.
Kasadan Power kablosunun ışık açıp kapama tuşuna bağlanacak hali yokya imkansız bir durum.
Bazı cihazlarda ortam ışığını algılama sensörü var dostum. Belki onunla ilgili bir ayar olabilir. Ya da yüz tanıma falan açıksa, ışığı açınca yüz algılamaya çalışıyorda olabilir. Benim aklıma bunlar geldi![]()
Benim Sony Vaio'nun klavyesinde ışık algılama sensörü vardı. Işık az olduğu zaman ekranın parlaklığını azaltabiliyordu. Belki sizin kullandığınız klavyenizde buna benzer özel özellikleri vardır.
Telefonun flashını aç oda karanlık iken bak açılırsa sensör vardır açılmazsa başka bir şey.
Işığı açtığınızda bilgisayarınıza da küçük bir elektrik gidiyordur, bu da tetikleyici görevi görerek bilgisayarın açılmasını sağlıyordur. Aynı durum bende de var.
Odanızdaki elektrik tesisatı sıkıntılı olduğu için oluıyordur. Benim de bir ara evin ışıklarını yakınca monitör gidiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.