Odadaki ışık akşamları yetersiz kalıyor

Ben salonda 9 ampullük bir avize kullanıyorum. 3 farklı modda ışıklandırıyor. Merkezde 4 ampul, çevrede 5 ampul ve hepsinin aynı anda yanması ile maksimum aydınlatma.
Salon 23 metrekare ve avizede kullandığım ledlerin herbiri 30wat aydınlatmaya karşılık gelen 3 watlık soğuk beyaz led ampul.
Toplamda 2700 lümen ile gayet güzel şekilde aydınlatıyorum salonu.

Odanın duvar rengi antrasit, muhtemelen avize var ve güçsüz bir ampulün var. Sonra neden odam ışık açık olduğu halde karanlık😁

Odanın duvar rengi antrasit, muhtemelen avize var ve güçsüz bir ampulün var. Sonra neden odam ışık açık olduğu halde karanlık😁

Gökyüzünün neden gece karanlık olduğu açıklanamıyordu, arkadaşımızın odası da ikinci çözüm bekleyen gizemli problem olarak tarihte yerini aldı :)

Evet bence etkili olur boya işi biraz latife evet etkiler tabi duvarlardan yansıma daha az olur koyu renklerde, ama zaten aşırı ışıklı olması da hoş olmaz siz de öyle sevmiyorsunuz sanırım. Avize ve ampül değişimiyle istediğiniz aydınlatmaya ulaşırsınız diye düşünüyorum.
teşekkür ederim ilginiz için çok sağolun

:D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı