Düzenleme: Az önce telefon elimdeyken ekranın üstüne kondu. Ve hala geziyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tam uyuyacaktım o pis sivrisineğin kanıt çırpıp hafif soğuk hava hissi gelmesiyle o ince çıkardığı sinir bozan sesi ile deli oldum. Odanın belirli yerlerine soğan ile sarımsak koydum. Şu an sivrisinek ve küçük kelebeklerle karşılaşmadım. Soğan pahalı olduğu için hep böyle yapamam. Daha ucuz veya daha iyi bir fikri olan var mı?
Tam uyuyacaktım o pis sivrisineğin kanıt çırpıp hafif soğuk hava hissi gelmesiyle o ince çıkardığı sinir bozan sesi ile deli oldum. Odanın belirli yerlerine soğan ile sarımsak koydum. Şu an sivrisinek ve küçük kelebeklerle karşılaşmadım. Soğan pahalı olduğu için hep böyle yapamam. Daha ucuz veya daha iyi bir fikri olan var mı?
Yarım limonun üstüne karamfil batırın kesinlikle kurtulursunuz.
Gece ışığı açtığım gibi saklanıyor.Hepsini avla , camına sineklik tak. Yazın keyfini çıkar![]()
Nasıl oluyor bir türlü anlamıyorum. Ne zaman ilaç için markete gitsek birşey olurda alamıyoruz.Hocam Migros'ta sinek ilaçları var. Bunların losyon halleri de var. Ben yazlığa geçince onlardan alıyorum. Migros'ta pahalıdır derseniz A101'de de var diye biliyorum.
Maalesef bir çözümü yok.Tam uyuyacaktım o pis sivrisineğin kanıt çırpıp hafif soğuk hava hissi gelmesiyle o ince çıkardığı sinir bozan sesi ile deli oldum. Odanın belirli yerlerine soğan ile sarımsak koydum. Şu an sivrisinek ve küçük kelebeklerle karşılaşmadım. Soğan pahalı olduğu için hep böyle yapamam. Daha ucuz veya daha iyi bir fikri olan var mı?
Ekonomi sinek avcılarını bile vurmuş.Tam uyuyacaktım o pis sivrisineğin kanıt çırpıp hafif soğuk hava hissi gelmesiyle o ince çıkardığı sinir bozan sesi ile deli oldum. Odanın belirli yerlerine soğan ile sarımsak koydum. Şu an sivrisinek ve küçük kelebeklerle karşılaşmadım. Soğan pahalı olduğu için hep böyle yapamam. Daha ucuz veya daha iyi bir fikri olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.