Odam hiç canlı değil

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Cam kenarına kurdum Setup'ı. Odam güneye bakıyor ama ilkbahar bayağı güneş geliyordu canlıydı odam. Yazın bayağı canlılığı gitti renk yok odada. Neler yapabilirim? Odamı neler ile şenlendirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Duvarlara poster, tablo asabilirsiniz. Setup'ın yerini ve odanızın düzenini değiştirebilirsiniz. LED döşeyebilirsiniz.

Duvarlara poster, tablo asabilirsiniz. Setup'ın yerini ve odanızın düzenini değiştirebilirsiniz. LED döşeyebilirsiniz.
Led var zaten hocam. Ben sabahleyin lol oynarken odamın canlı durmasını istiyorum mesela.

Fotoğraf atar mısın merak ettim.

lol oynamayı bırak hayat daha canlı ve güzel gelicektir

lol oynamayı bırak hayat daha canlı ve güzel gelicektir
Hocam avast gibi yapıştı bana.

Hocam düzeni pek değiştiremiyorum oda bayağı dar. 2 Düzen falan biliyorum birincisi tutmuyor, zaten şuanda 2.sini kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam Avast gibi yapıştı bana.

Hocam düzeni pek değiştiremiyorum oda bayağı dar. 2 düzen falan biliyorum birincisi tutmuyor, zaten şu anda 2.sini kullanıyorum.

1.5-2 yıl oynadım. Tam bıraktım derken 1 yıl sonra tekrar başladım. Hayat sömüren bir oyun.

İfadeler: Rub
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…