ODTÜ bilgisayar mühendisliği sıralaması burs ücreti

KKTC dünyada tanınan bir ülke olmadığı için ve işgal edilmiş olarak görüldüğü için orada okursanız muhtemelen başta Avrupa olmak üzere bir çok ülkeye giriş için vize alamazsınız. Kara damga vurulmak gibi bir şey.

KKTC dünyada tanınan bir ülke olmadığı için ve işgal edilmiş olarak görüldüğü için orada okursanız muhtemelen başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye giriş için vize alamazsınız. Kara damga vurulmak gibi bir şey.

Evet en başında aklıma gelen fikirlerdendi bu. En mantıklı açıklaması böyle olabilir sanırım. Aslında yurt içinde çalışmak isteyenler için yine de çok mantıklı bir tercih olabilir. Garip...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet en başında aklıma gelen fikirlerdendi bu. En mantıklı açıklaması böyle olabilir sanırım. Aslında yurt içinde çalışmak isteyenler için yine de çok mantıklı bir tercih olabilir. Garip...
Evet yurt içinde çalışmak isteyenler için mantıklı olabilir ama herhangi bir durum(iş, akraba vs.) için yurt dışına çıkmak gerekirse mümkün olmaz.

Ankara'daki ODTÜ'ye 1300 ile giren adamla KKTC'dekine 150000 ile giren adam iş bavşurusunda ya da Erasmus'ta aynı maumeleyi yapmazlar.

Girmesiyle cikan ayni olsaydi, bu kadar dusuk mezun sayisi vermezdi. 350 kisi alin 15 kisi mezun verıyorlar ve mezuniyette Ankara'da gerceklesiyor. Ayrica yukarıda yazmis biri yurt dışında calismis kardeşim, yurt dışında kimse senin YKS'ne bakmaz. Cunku YKS nedir bilmezler, senin diplomanda ODTÜ yazip yazmadigina bakarlar.

Girmesiyle cikan ayni olsaydi, bu kadar dusuk mezun sayisi vermezdi. 350 kisi alin 15 kisi mezun verıyorlar ve mezuniyette Ankara'da gerceklesiyor. Ayrica yukarıda yazmis biri yurt dışında calismis kardeşim, yurt dışında kimse senin YKS'ne bakmaz. Cunku YKS nedir bilmezler, senin diplomanda ODTÜ yazip yazmadigina bakarlar.

O zaman ilk bine giren adamın suçu ne? İlla ki fark var o zaman herkes KKTC'deki ODTÜ'ye gitsin neden boşuna kasıp derece yapim? Ayrıca diplomada Türkiye cumhuriyeti orta doğu teknik üniversitesi kuzey Kıbrıs kampusu imzası bulunuyor. Yani aynı diploma alınmıyor.

Ankara'daki ODTÜ'ye 1300 ile giren adamla KKTC'dekine 150000 ile giren adam iş bavşurusunda ya da Erasmus'ta aynı maumeleyi yapmazlar.

Girmesiyle cikan ayni olsaydi bu kadar dusuk mezun sayisi vermezdi. 350 kisi alin 15 kisi mezun verıyorlar ve mezuniyette Ankara'da gerceklesiyor ayrica yukarıda yazmis biri yurt dışında calismis kardeşim yurt dışında kimse senin yksene bakmaz cunku YKS'e nedir bilmezler senin diplomanda ODTÜ yazip yazmadigina bakarlar ama ben demiyorum illa bir fark olmaz diye ama dedigim gibi oyle dusuk puanlarlannan mezun olunmuyor birakan çok oluyor.

Kıbrıs kampusu zorunlu oldugu için yaziyor, ben demiyorum fark olmayacak demek istedigim 357 puan alan eger çok calismazsa mezun olamaz. Yerleske zorunlugundan dolayi yaziyor ve Ankara rektoru imzaliyor son olarak is basvularinda Ankara önce tutabilir, tutulmasi da normaldir ama oyle dusuk puanlarla mezun olunmadigi için ve ismi de ODTÜ oldugu için kaliteli bir universitedir.

Diplomada Türkiye cumhuriyeti orta doğu teknik üniversitesi kuzey Kıbrıs kampusu imzasaı var yani Ankara mezunu ile aynı diploma almıyorlar. Sınavları aynı diye biliyorum ama diplomaları farklı.
Kardesim orta dogu teknik universiteden bahsediyoruz o zaman herkes gitsin bogaiziçi bilkent falan açsinlar baska yerlerde sinavlar zaten ayni kendinde diyorsun o zaman zaten dusuk yapan adam cok calismazsa mezun olamaz o yuzden pek bir farkli olmaz diplomanida zaten odtü ankara rektoru imzaliyor ayni kalite olmasa imzalamaz bilmiyorum hakkari univeridtesi veya yakin dogu falan diplomasini da imzaliyormu? Ve sabanciya istanbulda en guzel yerde olmasina ragmen 150k dan giren var

Kardesim orta dogu teknik universiteden bahsediyoruz o zaman herkes gitsin bogaiziçi bilkent falan açsinlar baska yerlerde sinavlar zaten ayni kendinde diyorsun o zaman zaten dusuk yapan adam cok calismazsa mezun olamaz o yuzden pek bir farkli olmaz diplomanida zaten ODTÜ Ankara rektoru imzaliyor ayni kalite olmasa imzalamaz bilmiyorum Hakkari univeridtesi veya yakin dogu falan diplomasini da imzaliyor mu? Ve sabanciya İstanbul'da en guzel yerde olmasina ragmen 150kdan giren var.

Kıbrısa yazıldın ve kendini avutmaya mı çalışıyorsun anlamadım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı