Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, bu yazdığını heralde böyle bir yazıcıdan çıkartıp duvara asacağım2 yıl 2 ayda hallettim. Bazen günde 20 saat çalıştım. AYT kastım. Bu süre zarfında telefon da kullanmadım. Son sene çalışıp ilk 100'e giren arkadaşım da var. Kendini bilirsin zaten. Sınav öncesi Türkçe'den 5-6 gelir, ikinci oturumu fullerim dedim. Öyle de oldu. Yani kendini bilene kadar çalış. Sınav ne zorlukta gelirse gelsin en kötü xxx netini yaparım diyebil ve o nette istediğin yerden yukarıda olsun.Geçiçi Ban Atar Mısınız?
2019 Haziran'ın 22'sine kadar yetkilerimi kısıtlar mısınız? Derslere odaklanmam gerek ama Technopat'ı sevdiğim için girmeden duramıyorum. Hesabı tamamen kapatmak da istemiyorum. Süreli ban atar mısınız? @THE_MILLER @Mehmet Ali Bilgin @Umutmeisterwww.technopat.net
Bence kapasite diğe birşey yok. Çalışan insan herşeyi yapabilir. Tabiki herkesin kapasitesi vardır fakat bu kapasite çalışarak arttırılabilir hatta kaldırılabilir de. O yüzden kapasite demek yanlış olurDüzenli ve yeterince çalışarak, bol bol soru örnekleri görerek, yaptıklarına değil yapamadıklarının peşine düştüğün zaman değil ODTÜ, Harvard bile kazanırsın.
Tabii ki buna ek olarak kapasite de lazım.
Aynen öyle. Kişinin kapasitesi alana göre değişiyor. Bu aldığımız eğitim ile yatkın olduğu şeyi bile unutuyor insanlar@Onurkurklu Yanlıs olmaz. Kapasite calisarak artirilir tabii ki ama sayısala kapasitesi olmayan biri her ne kadar calissa da belli bir asamadan sonra daha fazla ileri gidemez. Bu kapasite oluyor. Ama aynı kisi sozelde daha fazla kapasitesi varsa daha fazla sinirlari zorlayabilir.
Bu söz özetliyor.
“Aslında herkes bir dahidir… Ama siz kalkıp bir balığı ağaca çıkma yeteneğine göre yargılarsanız, balık tüm ömrünü bir aptal olduğuna inanarak geçirecektir.” A. Einstein.