G3 üzerine genel olarak çıkardığım yorum, Black smearing + VA panel olmasından ötürü yaklaşılmaması benim için 2 side pek önemli olmadığı için direkt olarak bu monitörü eleyemiyorum. Ne alırsam alayım şu anki monitörümden de iyi olacağı için pek bir çekincem yok.
Tabii G3'ün fiyatı diğerleri ile aynı olsa direkt elerdim. Fakat elektronikte her zaman ne olursa olsun gelinen son durum ne kadar köfte o kadar ekmek.
Mağazaya giderek incelemedim fakat en yakın zamanda gideceğim görmeden de herhangi bir alım yapmam zaten asla.
Bu arada VA paneller IPS'den ucuz değil mi, birkaç kişiden giriş seviyesi VA alınmaz lafını duydum fakat anlamadım, bu konuyu hiç bilmiyorum.
Gerçekten seçeneklerden o kadar baydım ki en sonunda
https://www.amazon.com.tr/Samsung-LS24R350FZMXUF-Çerçevesiz-Freesync-Monitörü/dp/B0BS6WNDNW/ref=sr_1_3?keywords=aoc+monitör&qid=1680468528&sprefix=aoc,aps,251&sr=8-3
Bu monitörü alıp rahatıma bakacağım en azından ucuz aldıktan sonra çok düşüneceğimi sanmıyorum.
Hocam bu monitör TN oyun için vs. aşırı iyi olabilir fakat benim önceliğim oyun değil. Ayrıca tndeki wide viewing açıları oldukça kötü biraz sağa kaysan bile fark ediyor. VA gerçekten bu konuda ortalama oldu.