faik mermer Megapat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 144 Çözümler 2 19 Ağustos 2025 #1 Monitör Samsung Odyssey G6 G65B Merhaba arkadaşlar, Monitörümden öncesinde de ekran gidip gelme anlık genellikle PC kapanırken karıncalanma oluyor. En sonra DP kablosunu çıkarıp tekrar takınca sorun düzeldi. Büyük ihtimal sorun kabloda olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar, Monitörümden öncesinde de ekran gidip gelme anlık genellikle PC kapanırken karıncalanma oluyor. En sonra DP kablosunu çıkarıp tekrar takınca sorun düzeldi. Büyük ihtimal sorun kabloda olabilir mi?
legal1s Picopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 39 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #2 Yeni kablo ile deneyin sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
T Tommy Wiseau Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:32 #3 Aynı monitör, neredeyse birebir aynısı bu gün açılışta bana oldu. Bilgisayarın fişini açıp kapatınca düzeldi. Kablo değiştirince düzeldi mi? Artı 0 Eksi
Aynı monitör, neredeyse birebir aynısı bu gün açılışta bana oldu. Bilgisayarın fişini açıp kapatınca düzeldi. Kablo değiştirince düzeldi mi?
KS KS faik mermer Megapat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 144 Çözümler 2 Dün 14:39 #4 Tommy Wiseau dedi: Aynı monitör, neredeyse birebir aynısı bu gün açılışta bana oldu. Bilgisayarın fişini açıp kapatınca düzeldi. Kablo değiştirince düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Artı 0 Eksi
Tommy Wiseau dedi: Aynı monitör, neredeyse birebir aynısı bu gün açılışta bana oldu. Bilgisayarın fişini açıp kapatınca düzeldi. Kablo değiştirince düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
T Tommy Wiseau Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 351 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:09 #5 faik mermer dedi: Düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevap için. Bir an ekran kartı bozuldu diye korktum. Kendi kablosuyla kullanıyorum, şimdilik bir sorun yok ama bakalım. Artı 0 Eksi
faik mermer dedi: Düzeldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam cevap için. Bir an ekran kartı bozuldu diye korktum. Kendi kablosuyla kullanıyorum, şimdilik bir sorun yok ama bakalım.