Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #11 kaandurgut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... G7 bu aga benim dediğim G9 Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 Genişletmek için tıkla... 49 inç olan
kaandurgut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... G7 bu aga benim dediğim G9 Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 Genişletmek için tıkla... 49 inç olan
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 4 Nisan 2022 #12 Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı teknoloji zaten boyutlar farklı Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al buda seninki Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Zaten 49 inç monitör ile valorant rahat oynanabileceğini düşünmüyorum daha çok araba oyunu oynarsın.
Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Kardeşim aynı teknoloji zaten boyutlar farklı Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al buda seninki Pablo1 dedi: G7 bu aga benim dediğim G9 49 inç olan Genişletmek için tıkla... Zaten 49 inç monitör ile valorant rahat oynanabileceğini düşünmüyorum daha çok araba oyunu oynarsın.
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #13 kaandurgut dedi: Kardeşim aynı teknoloji zaten boyutlar farklı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al buda seninki Zaten 49 inç monitör ile valorant rahat oynanabileceğini düşünmüyorum daha çok araba oyunu oynarsın. Genişletmek için tıkla... Peki alsam kesin yaşar mıyım yoksa ihtimal mı
kaandurgut dedi: Kardeşim aynı teknoloji zaten boyutlar farklı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Al buda seninki Zaten 49 inç monitör ile valorant rahat oynanabileceğini düşünmüyorum daha çok araba oyunu oynarsın. Genişletmek için tıkla... Peki alsam kesin yaşar mıyım yoksa ihtimal mı
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 4 Nisan 2022 #14 Pablo1 dedi: Peki alsam kesin yaşar mıyım yoksa ihtimal mı Genişletmek için tıkla... Valorant oynamayı düşünüyorsan almamanı önerdiğim bir monitör kardeşim sadece bunu söyleyebilirim.
Pablo1 dedi: Peki alsam kesin yaşar mıyım yoksa ihtimal mı Genişletmek için tıkla... Valorant oynamayı düşünüyorsan almamanı önerdiğim bir monitör kardeşim sadece bunu söyleyebilirim.
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #15 kaandurgut dedi: Valorant oynamayı düşünüyorsan almamanı önerdiğim bir monitör kardeşim sadece bunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki kaç inç monitör önerirsin Pablo1 dedi: Peki kaç inç monitör önerirsin Genişletmek için tıkla... ?
kaandurgut dedi: Valorant oynamayı düşünüyorsan almamanı önerdiğim bir monitör kardeşim sadece bunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Peki kaç inç monitör önerirsin Pablo1 dedi: Peki kaç inç monitör önerirsin Genişletmek için tıkla... ?
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 4 Nisan 2022 #16 Pablo1 dedi: Peki kaç inç monitör önerirsin ? Genişletmek için tıkla... Max 27inç
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #17 kaandurgut dedi: Max 27inç Genişletmek için tıkla... Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Genişletmek için tıkla... Böyle yapsam olur mu
kaandurgut dedi: Max 27inç Genişletmek için tıkla... Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Genişletmek için tıkla... Böyle yapsam olur mu
kaandurgut Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 141 4 Nisan 2022 #18 Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Böyle yapsam olur mu Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olur dostum böyle monitörlerde fps oyunu oynaman çok zor olur.
Pablo1 dedi: Ama araba oyunlarında zor olmaz mı Şey yapsam zaten çoklu ekran kullanacaktım. MSI 31.5 Optix G32C4 bu monitörü Valorant için kullansam Böyle yapsam olur mu Genişletmek için tıkla... Daha mantıklı olur dostum böyle monitörlerde fps oyunu oynaman çok zor olur.
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #19 kaandurgut dedi: Daha mantıklı olur dostum böyle monitörlerde fps oyunu oynaman çok zor olur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim
kaandurgut dedi: Daha mantıklı olur dostum böyle monitörlerde fps oyunu oynaman çok zor olur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim