kaisersoizer Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #21 Dediklerinizi yaptım hocam ama halen aynı durumdayım. Oyunlarda bile 2K full grafik ayarlarına alsam bile bulanık görünüyor anlamadığım biçimde.
Dediklerinizi yaptım hocam ama halen aynı durumdayım. Oyunlarda bile 2K full grafik ayarlarına alsam bile bulanık görünüyor anlamadığım biçimde.
5 585923 Decapat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 539 Çözümler 2 3 Ağustos 2025 #22 kaisersoizer dedi: Dediklerinizi yaptım hocam ama halen aynı durumdayım. Oyunlarda bile 2K full grafik ayarlarına alsam bile bulanık görünüyor anlamadığım biçimde. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarında dediği gibi. Monitörde sorun olsa ekran görüntüsünde gözükmezdi. Ekran kartında bir sorun olabilir driverları tekrar kurduysanız. Ya da monitör mini DP desteklemiyor olabilir.
kaisersoizer dedi: Dediklerinizi yaptım hocam ama halen aynı durumdayım. Oyunlarda bile 2K full grafik ayarlarına alsam bile bulanık görünüyor anlamadığım biçimde. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlarında dediği gibi. Monitörde sorun olsa ekran görüntüsünde gözükmezdi. Ekran kartında bir sorun olabilir driverları tekrar kurduysanız. Ya da monitör mini DP desteklemiyor olabilir.
kaisersoizer Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #23 585923 dedi: Hocam arkadaşlarında dediği gibi. Monitörde sorun olsa ekran görüntüsünde gözükmezdi. Ekran kartında bir sorun olabilir driverları tekrar kurduysanız. Ya da monitör mini DP desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum HDMI ile denedim ama yine aynı sıkıntı var galiba laptopu servise göndereceğim.
585923 dedi: Hocam arkadaşlarında dediği gibi. Monitörde sorun olsa ekran görüntüsünde gözükmezdi. Ekran kartında bir sorun olabilir driverları tekrar kurduysanız. Ya da monitör mini DP desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum HDMI ile denedim ama yine aynı sıkıntı var galiba laptopu servise göndereceğim.