Evet açık görünüyor kapatmalı mıyım?
Hayır açık kalması gerekiyor. Kapatırsanız yazılar düzgün görünmez.
Evet açık görünüyor kapatmalı mıyım?
Hayır açık kalması gerekiyor. Kapatırsanız yazılar düzgün görünmez.
RTX 4050 Mobile kullanıyorum en güncel sürüm.
Hocam laptopların arkasındaki girişler güçlü olan ekran kartına bağlıydı diye hatırlıyorum. Bence kabloyla ilgili olabilir. Ama parazitlenme yok gibi.DDU ile driverı kaldırıp laptop markasının kendi sitesinden kurun. Bu arada monitöre 4050'nin görüntü verdiğine emin misiniz? Dahili GPU açık ise kapatın.
Bence şöyle yapın; kablonuzu televizyon gibi farklı bir görüntü cihazına bağlayın. Eğer sorun yoksa sıkıntının monitör kaynaklı olduğundan emin oluruz. Genel olarak OLED monitörlerde zaten yazı netliği sorunu varmış ancak sizinki kadar ekstrem değil.Yazılar böyle görünüyor sürekli. Oyunların içindeki chat de böyle görünüyor. Ekranın markası Samsung Odyssey OLED G6. bu konuda bilgisi olan biri var mı acaba?
DDU ile driverı kaldırıp laptop markasının kendi sitesinden kurun. Bu arada monitöre 4050'nin görüntü verdiğine emin misiniz? Dahili GPU açık ise kapatın.
Hocam laptopların arkasındaki girişler güçlü olan ekran kartına bağlıydı diye hatırlıyorum. Bence kabloyla ilgili olabilir. Ama parazitlenme yok gibi.
Bence şöyle yapın; kablonuzu televizyon gibi farklı bir görüntü cihazına bağlayın. Eğer sorun yoksa sıkıntının monitör kaynaklı olduğundan emin oluruz. Genel olarak OLED monitörlerde zaten yazı netliği sorunu varmış ancak sizinki kadar ekstrem değil.
Zaten devre dışı diğer ekran kartı.
Ben minid DP kullanıyorum hocam ama ilk kullandığım zamanlarda böyle değildi sonradan böyle oldu.
Laptop marka model nedir?
Monster Abra a5v20.7
NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX ayarlarına girip ekran görüntüsünü atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.