Epic Games Ödeme kabul etmiyor

ErenTürk

Hectopat
"Görünüşe göre bir şeyler ters gitti. Kendi güvenliğin için bu işlem reddedildi. Başka bir kart veya diğer ödeme yöntemlerini dene." bu hatayı haftalardır alıyorum Epic'le iletişime geçtim söyledikleri her şeyi yaptım, bankamla bile konuştum ama nafile bir türlü çözüm sağlayamıyorlar. Aranızda bu durumu yaşayıp çözebilen birileri var mı acaba?

Dosya Ekleri

• 1748432870999.png
    1748432870999.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
TROY kart kullanıyorsanız TROY'u tanımıyor Epic Games.

Yok Master ve Visa Card, elimde olan ve hatta arkadaşlarımın kartlarını bile kullandım fakat ödemelerimi reddediyor. VPN falan da yok. Papara'yla iletişime geçtiğimde Epic Games'in 3D ödemeyi onaylamadığını söylüyor fakat Epic buna karşılık bir şey söylemiyor.

Ödemeyi farklı kart, (yoksa sanal kart, sanal kartla denediyseniz fiziki kart) uygulama yerine tarayıcıdan yahut tam tersi, VISA-Mastercard (Troy zaten kabul olmaz, yurt dışı çalışmıyor) hangisini kullanıyorsanız farklı programı destekleyen kartla, farklı bir ağdan bağlanarak (mobil ağda olabilir) denediniz mi? Bir de tek oyunda mı? Genelinde mi var? Bazı oyunlar ülke bazlı sorun da çıkarabiliyor. En son alternatif Epic-Games hesabı ile cüzi bir miktar ürün almaya çalışarak deneyiniz. Belki hesapla ilgilidir.

Beleş verdiği oyunları kapmak için 10 larca hesap açıp hesabı kara listeye mi soktunuz ne yaptınız :D

Aahahah yok yok inanın bilmiyorum fortinte tayfa kullanıyordum iptal ettim daha sonra geri öynamaya başlayınca satın almak istedim fakat hata verdi, daha sonra baktığımda tüm satın alımlarımda hata vermeye başladığını fark ettim sebebini hala anlamadım epicete hiç yardımcı olmuyor sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor.

Ödemeyi farklı kart, (yoksa sanal kart, sanal kartla denediyseniz fiziki kart) uygulama yerine tarayıcıdan yahut tam tersi, Visa-Mastercard (TROY zaten kabul olmaz, yurt dışı çalışmıyor) hangisini kullanıyorsanız farklı programı destekleyen kartla, farklı bir ağdan bağlanarak (mobil ağda olabilir) denediniz mi? Bir de tek oyunda mı? Genelinde mi var? Bazı oyunlar ülke bazlı sorun da çıkarabiliyor. En son alternatif Epic Games hesabı ile cüzi bir miktar ürün almaya çalışarak deneyiniz. Belki hesapla ilgilidir.

Genelde bir sorun var Epic Games'ten hiçbir türlü satın alım yapamıyorum.

Evet GTA 5 alacaktım kartı kabul etmiyor Visa genel bir sorun sanırım 5 gün önce oyun almıştım sorun yoktu şimdi alamıyorum. Umarım en kısa sürede düzelir.

Aahahah yok yok inanın bilmiyorum fortinte tayfa kullanıyordum iptal ettim daha sonra geri öynamaya başlayınca satın almak istedim fakat hata verdi, daha sonra baktığımda tüm satın alımlarımda hata vermeye başladığını fark ettim sebebini hala anlamadım epicete hiç yardımcı olmuyor sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor.

Genelde bir sorun var Epic Games'ten hiçbir türlü satın alım yapamıyorum.

1 haftayı geçti dostum benim de asla satın alım yapamıyorum hiçbir şeyde bu sorun nasıl çözülecek destek aynı şeyleri tekrar edip duruyor sen sorununu çözdün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı