D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 27 Mayıs 2024 #1 İki farklı banka kartıyla denedim ödeme yapamadım ve 24 saat ban yedim. Arkadaşım gözümün önünde satın aldı ben alamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İndirimler bitene kadar halletmem gerekiyor. Dosya Ekleri IMG_7069.jpeg 33,4 KB · Görüntüleme: 65
İki farklı banka kartıyla denedim ödeme yapamadım ve 24 saat ban yedim. Arkadaşım gözümün önünde satın aldı ben alamadım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İndirimler bitene kadar halletmem gerekiyor.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 Hangi kartlarla denediniz? Direkt bu hatayı mı verdi? Artı 0 Eksi
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 27 Mayıs 2024 #3 2 kez Garanti banka 2 kez de Papara, hayır öncesinde işlem reddedildi falan diyordu sonrasında bunu dedi. Adrastos dedi: Hangi kartlarla denediniz? Direkt bu hatayı mı verdi? Genişletmek için tıkla... İnternet üzeri alışveriş iki kartta da açık. Artı 0 Eksi
2 kez Garanti banka 2 kez de Papara, hayır öncesinde işlem reddedildi falan diyordu sonrasında bunu dedi. Adrastos dedi: Hangi kartlarla denediniz? Direkt bu hatayı mı verdi? Genişletmek için tıkla... İnternet üzeri alışveriş iki kartta da açık.