Ödev çalışması nasıl olmuş?

Kuşlara bir anlam veremesem de, kalanıyla gayet iyi.

Tebrik ederim, elinize sağlık 🍻
Kuşları aslında grup üyelerini yansıtması için eklemiştim, rammstein gibi metal çalan bir grup için fazla masum kaçsada 😁 kuşların yukarıdan aşağı bakıp izlemeleri aslında insanlara yukarıdan baktıklarını anlamını ifade ediyor.

Açıkcası biraz doğaçlama gelişen bir tasarım süreci oldu, ama iş sonunda yine ufak tefek rammstein ile örtüşen anlamlar çıkarımı yapılabiliyor.

Hocam güzel olmuş ciddiyim. Tam Spotify albüm kapağı gibi duruyor. Hangi bölümü okuyorsunuz hocam?
Bu kapağın arkasından bunları da hissedebiliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kuşları aslında grup üyelerini yansıtması için eklemiştim, rammstein gibi metal çalan bir grup için fazla masum kaçsada 😁 kuşların yukarıdan aşağı bakıp izlemeleri aslında insanlara yukarıdan baktıklarını anlamını ifade ediyor.

Açıkcası biraz doğaçlama gelişen bir tasarım süreci oldu, ama iş sonunda yine ufak tefek rammstein ile örtüşen anlamlar çıkarımı yapılabiliyor.
Bunu açıklama olarak belirtirsen "sanatçı burada ne anlatmak istemiş?" sorusunun ancak cevabını vermiş olursun öğretmenine, aksi halde böyle bir bağ oluşturmak zor 😊

Acaba kesik bir koç başı sarkıtsan nasıl olurdu 😁

Biraz değiştirdim belki fikir olarak işinize yarar.
2560px-Rammstein_logo.svg.png

Eline sağlık beğendim fakat sağ üstteki mutter yazısını okumakta zorlandım. Haddime değil ama tavsiye veya geri bildirim olması için diyorum Sarı, kırmızı, siyah yerine başka renk paletlerini de deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı